cari id yes guru sktp

16 Disember 2008

Tag3 : Terimbau kenangan lama


Salam pagi, ini adalah koleksi gambar aku dengan Iza. Atau namanya Rohiza. She is my best friend masa zaman kat maktab dulu. Mana ada aku ada le Iza. Mana ada Iza ada le aku. Dah lama-lama orang kata macam kembar, walaupun jelas lagi nyata semuanya berbeza...termasuklah ketinggian kami. Hhehehehe. Nie pun sebab nak langsaikan kerja tag yang ...kak yong bagi kat aku pepagi selasa ni, maka terimbaulah kembali kenangan lalu. Huhuhuhu tetiba rindu kat dak Iza nie.

Aku sebarkan tag ni kat syahjehan78 dan w@nliz. Dua udah la. Hehehehe tag asal mintak 5 woooo. Korang dua orang suka hatile nak tag kat owang lain ke tak. Okay geng!

1. Pada yang telah berkahwin, anda dikehendaki postkan gambar perkahwinan anda dlm blog anda...
2. pada yang belum berkahwin plak, postkan gambar perkahwinan yang paling bermakna buat anda yang pernah anda hadiri...contohnyer perkahwinan X-kekasih ker, kawanbaik ker,artis populer ker..tak kiralah,asalkan ianya membawa seribu erti buat anda...
3. jangan edit2 tau gambar2 tue..
4. kalau banyak postkan gambar2 lagi baguih
5. o.k tu jer,senangkan...then forwardkan ler tag nie pada 5 orang yg anda rasa patut diforwardkan..k, selamat menjawab tag...
.

So...kak yong, kira langsai ek tag yang kak yong beri. Taaaraaaaa gambo kawin best friendku yang dilangsungkan di Kluang. Jauh-jauh aku datang dari Klang ke Kluang just for her. Huhuhuhu. Tahun berapa ye....eeemmmm aku dah lupa. Heheheh aku bab tarikh2 nie memang selalu lupa. Bukan takat gambo sanding, gambo masa Iza tunang pun ade tu, siap gambo setelah ada anak satu...Si Tembam Wani. Wakakakak. La ni Wani dah nak dapat adik baru dah....Aku? huhuuuhhuh masih sendirikkk!


Terlanjur dah buka album lama, aku terjumpa plak gambo-gambo ini. Syahjehan78.....Saintis....korang ada ingat ke bila dan tang mana u all kat dalam gambo tu. Ihikksss.....Aduh....kangen gueee!

2 ulasan:

saintis berkata...

woi....bila plk aku ada dalam gambar tu? dan aku tak ingat pun kat mana? ko dah edit ke gambar tu...

~Insan Biasa~ berkata...

Heheheh...gambar ni di ambil masa hari sambutan kemerdekaan x silap aku tahun 1997.....ingat tak..ingat tak....sebulan lebeh kita wat latihan kat padang kat .....ne ek....majlis bandaran seremban ke apa..aku lupa dah...wakakakakak
Gambar ni dalam album aku ni ha....untuk wat n3 kat blog TS aku amik gambo atas gambo....hehehh