cari id yes guru sktp

27 Jun 2008

Lagi Gambar Sukan ...

Ulang tayang gambar sukan sekolah 22/6/08.....ade gak lah gambo baru ditambah, yang xde dalam slaid yang blur tu.....heheheheh
" riadah pagi rakyat Klang "
" persembahan dari Purnama "

" Suria bersama 'span'nya "

" hijau putih penampilan Buana "

" wira wirawati Segara "

" Huda n Nizam....pehal tue? Qusy...aku snap ko jenjalan laks... "

" Wana n Kal....sibuk edar buku program "
" nielah sarapan pagi kitaorang "

" uiks.....lapo den di buek yo "

" santai tepi padang : k radz, k zah, k aziah, dayah , azlina "

" rewang : seriusnya k azwa "


" Ahli perniagaan kecil-kecilan "

" PBSM SKTP "
" Pesan apa tu k Asiah? "

" posing time : k rafiah, niza, k malina, dayah "

" Gambar atas/bawah : Geng penjaga masa ; wana, kalpana, lia, aku dan mooi "





" Alizan, Sabi, Adam....yang tinggi tu, s/u sukan ...Dzul"

"Cikgu Syazly bersama atlit2 nya"

"Ramainya lah yang menonton....."

"Apalah dimenung cikgu Ridzuan tu ek...?"

22 Jun 2008

Sukan tahunan SKTP kali ke21

Yeeeeeeehaaaaah!!!! sukan tahunan SKTP......berlangsung lagi. Kali ini untuk pertama kali kami adakan sukan di Padang Sultan Sulaiman, dekat je ngan Kelab Diraja dan Istana Alam Shah di KLang nu....tapi lupe plak nak snap satu dua pemandangan yang kita leh nampak dari grandstand stadium. Cam bease lah SKTP selalu jer lewat sukan....sekolah2 lain penggal satu dah selesai sukan dah. Kami baru je nak buat. Alhamdulillah pulaknya tahun ni kami sukan xde ditemani air hujan. Kuang kuang kuang.....sebab nya dah bertahun2 setiap kali sukan kompem musim hujan.....tapi best gak lah kepada mereka2 yang suka hujan dan main lumpur di padang sekolah.

Anyway...ini percubaan pertama kami buat sukan di luar sekolah....boleh lah cuma, para penontonnya x nampak ramai....kalau buat kat sekolah padang xde lah seluas kawasan stadium so akan nampak kemeriahan dan keramaian penontonnya...dah buat kat stadium yang luas....pepaham je la....ek!

Untuk tahun ni aku kurang bersorak keluar suara..jhhahahahah sebab rumah sukanku kalah la....asyik last jek.......isk isk isk..takpe segara, cuba lagi tahun depan yea. But....but.....tahniah sebab johan acara perbarisan ! at least ada gak lah menyandang gelaran johan kan....kan....kan....
Secara keseluruhannya

1. Buana
2. Purnama
3. Suria
4. Segara

Tahniah kepada semua para pemenang dan kepada yang terkandas....apa kisah, tahun depan cubahlah lagi....betul tak cikgu - cikgi sekalian?

Ribuan terima kasih juga kepada semua pihak yang telah menjayakan sukan tahunan pada kali ini....kepada yang duduk sesaja bersantai2 tu...tahun depan janganlah buat lagi ek...kita sama2 satu pasukan bekerjasama dan saling bertanggungjawab le dengan tugas yang dah diamanahkan tu okey.......kalau dah semua tak boleh...ini tak boleh...itu tak boleh......ini tak mahu...itu tak mahu......fikir2 lah patut ke macam tu?

So....cikgu2 semua enjoy your holiday on monday. Aku ? hehehhehe buat assignment la pe lagi..tak siap lagi ni...29hb dah nak kena submit dah.....minggu depan memang bz giler....mana nak siapkan assignment, mana nak buat adab belajar, mana nak prepare utk hari terbuka this coming friday, mana nak prepare untuk ujian etems this coming saturday....aduhhhhhhh bikin pecah kepalaku ini.........arrrghhhhh galeri wawasan ku masih x ter upgrade lagi........masa berjalan.....macam tak terkejar jer nih.....next month....HARI KANTIN pulak! Cikgu2 atau sesapa yang terbaca post ni...silalah hadirkan diri 12/7/08.....for our canteens day tu......

kaylah......maghrib tak lagi ni....bye....n enjoy d slaid....even d pictures are not good....xtau napa leh jadi gitu...silap setting kot....soooowwwi...tp dlm camera aku ok jerrrr! huahuahauauhua






04 Jun 2008

Happy Moment for Laila & Adam

Tanggal 24hb Mei 2008 merupakan hari yang cukup bersejarah untuk kedua2 sahabatku Laila dan Adam. Tarikh itulah diaorang telah diijabkabulkan dan selamat menjadi suami isteri yang sah. Congratulations yeah.....!! Semoga korang tabah mengharungi alam perkahwinan dan sentiasa aman bahagia dunia dan akhirat. Cepat Lela....ko ade anak nanti...siaplah 'kami' sakat dia melalak satu Telok Pulai...Heheheheh macam yang ko selalu sakat bebudak kecik kat sekolah tu ler.....hehehehhe.

Aku ngan beberapa member hanya sampai di Grik 25hb....hari sanding la. Perancangan masa nak g tu memang kelakar kalau diingat-ingatkan kembali...asal nak naik bas. Abih tu dah sorang-sorang cancel.....dari bas tuko ke unser last2 tuko kancil aku jugak! Tapi save la kan naik kancil aku tuh.....kongsi2 budget lebih kurang rm40 sorang. Tu dah cukup tampug belanja minyak n tol pergi balik dah tu.

Akhirnya, selama 8 tahun aku menanti...dapat jugak aku jejakkan kaki kat bumi Grik tu.heheheh(ade kisah di sebaliknya..tapi, biarlah rahsia.....)kuang kuang kuang...

Aku pun x pernah drive menghala utara, tu yang rasa best tu.....asyik ke selatan jek....dah jemu. Tu pun ade sorang lagi member kat JB x kahwin lagi....maknanya aku akan sampai lagilah ke selatan tu kelak. Insya'Allah...tu pun kalau aku dijemput lah kan....dan tak clash ngan majlis aku.....hehehehhehe (mudah-mudahan.......korang doa2kanlah yea....walaupun calonnya jangankan batang hidung,bayang-bayang pun kesamaran lagi).
UIkss.....nak melencong plaknya...sorrryyyyyyyy.....aku masih blurrrrrrrr lagi nih sebenarnya.

Wokeh lah...ni ade beberapa gambar semasa kami di Grik,Perak Darul Ridzuan.


.: Ahli kete Kancil : Pn. Tee, Pn. Habibah dan Pn. Salmiah kenangan bersama pengantin :.


.: Yang ni pengantin bergambar bersama driver si Kancil....aku ler tu :.


.: Menyambut ketibaan si suami...segak cikgu Adam ni sepadan la ngan cikgu Laila yang manis :.


.: Singgahsana...tengok Lela malu nak angkat muka....heheheh :.