cari id yes guru sktp

25 Julai 2011

Welcome Ramadhan.

Lama betul rasanya saya tak update blog. Ade ke sape2 yang rindu nak tahu perkembangan TS ni ye? Hehehe. Rutin harian dah berubah. Dah tak dapat nak mengadap Blog dan Fb sekerap dulu lagi. Hanya waktu-waktu yang betul2 terluang baru dapat update. Sorry  ye, kepada sesapa yang datang nak tengok / baca cerita baru...tapi takde.....

Herm....entry ni update kat sekolah. konon nak online SAPS....dalam penyelenggaraan la pulak. Dah la benda baru. Tersangkut2 lagi nak memaham dan menyiapkannya.....kene selenggara pulak? tapi suruh siapkan cepat...macam mana tu? Saya dah pening dah ni dalam satu minggu nak kena settle SAPS, SQSS, dan kertas ujian bulanan !! Mabuk saya! Ahhhh yaaaaa.Mahu tidak mahu memang kena pulun habis minggu ni jugak. Demam macam nak sampai je pulak.......pulun mesti pulun....minggu depan dah nak mula Ramadhan...yeay its my birthday on 2nd Ramadhan kalau ikut bulan Islam. Yippie!!

Seronoknya... Ramadhan dan Syawal kali ni saya berteman. :-) :-) :-)

11 Julai 2011

Alam Baru

 
Gambar-gambar
 with my big family of SKTP

 now...
husband and wife
already

 Hasil tangan - Kak Aziah!

 olalala

Thanks Fid!

08 Julai 2011

speechless

untuk malam tadi
terima kasih
kak ina
kak linda
raihana
kak sal
laila


07 Julai 2011

Majlis Persaraan GPK Kokurikulum

 Ni la stage kat dewan terbuka

 bergambar kenangan di gazebo - "Persada Ilmu"

 yang dirai - Pn. Wan Mariam Wan Jusoh
 diiringi - GB Pn Hjh Rozita Hj Sulaiman

 dayang sktp - comeyyyyy kan..... kan..... kan........

 barisan pentadbir : 
PK Petang-Cik Siti Aidah, PK1-Pn Tee Lee Feen, PK Koko-Pn. Wan Mariam, GB- Pn. Hjh Rozita, dan PK Hem-Pn. Nor Rizan

 segala berkaitan koko - jadi bahan hiasan

Guru lelaki tunjuk bakat terpendam - Cayalah!!!

04 Julai 2011

dan agenda seterusnya......

Larian 1 Malaysia dan Kejohanan Sukan sekolah dah selesai. Sakit pinggangku mak.....adooiii. Hari ini kami bercuti. Takde maknanya wei! Saya perlu ke sekolah juga untuk menyiapkan dewan sekolah pula. Majlis Persaraan GPK KOKO akan berlangsung esok. Semalam sempatlah juga menggantung langsir dewan. Berpoluh saya .....ffuhhh! Tapi limit time sampai kul 3 saja okey! Ada banyak cerita boleh post di sini. Tapi nanti2 lah saya tulis dan upload gambarnya ye.

Semalam barang2 untuk majlis saya sendiri dah sampai ke rumah. Penuh la dapur itew. Bertambah la hati x lekat di sekolah melihatkan keadaan rumah ......

Arrrgghhhhhhh.....xleh bluetooth gambar plak!!! maka saya stop kat sini jer la. kurang mood......saya sakit pinggang nih!!! adiossss!!