cari id yes guru sktp

02 November 2008

Aku kena tag 1...

Aku kena tag...untuk kali yang pertama pada 20hb oktober lepas....ni la baru dapat memenuhi tuntutan tag dari cikgu zam nih....heheheheh bukan apa sibuk la cikgu zam. tu yang lambat tu. Ni pun baru siapkan research....ade lagi suku x siap tu....tapi dah mabuk assignment dah ni. Tu yang cari ubat...hehheheeh rindu nak buat n3 kat blog pun...heheheh

1. The age you’ll be on your next birthday:
31 tahun dah...

2. Place you want to travel to:
buat masa ni...xde

3. Your favorite place:
My room

4. Your favorite food:
Nasi goreng kampung

5. Your favorite pet:
Kucing...aku ada sepasang, names manja & nina

6. Favorite color combination:
Biru & Putih

7. Favorite piece of clothing:
Pakaian yang nampak simple dan kemas...

8. Your all time favorite song:
Lagu sentimental dan tradisional...

9. Favorite TV show:
ermmm..apa ek, ntah tengok je mana yang dan

10. First name of your significant other/crush:
mmmmmmmmmm....(angkat bahu)

11. Which town do you live in:
Klang....padatnya ler bandar nih...nak pindah la....

12. Your screen name/nickname:
aryani02

13. Your first job:
I am doing my first job now

14. Your dream job:
My first job..

15. One bad habit that you have:
Suka tangguh lipat kain baju...hehehehe

16. Worst fear:
Ditinggal orang yang disayangi

17. Things you’d like to do before you die:
dapat memaafkan insan2 yang melukai

18. The 1st thing you’ll buy if you get $1,000,000:
rumah.....? masih pikir...

19. Your husband/wife:
x tahu lagi siapa

20. Tagged anyone?

p/s : idah....ko plak jawab
.

3 ulasan:

Zam berkata...

Salam malam Anis...

hehehehe.... time kacih coz menyiapkan keja yang sye beri...arap2 tak menyusahkan... & slamat ZZZZzzzzZZZ.

~Insan Biasa~ berkata...

heheheh submit kerja lewat....kena potong tak markah?? hehehe

zam berkata...

hehehehe..... markah x kena potong... yang penting.... ingatan untuk menyelesaikan.... sudah memadai...