cari id yes guru sktp

17 Januari 2009

Secebis kisah petang Sabtu

Supaya tidak terlampau banyak sawang.....ekekekkek....

Okay...take out your M1.....

teacher...buku saya takde la
teacher....buku tinggal
teacher...buku tak bawak

Ala...ni tak best nak dengar nih...
Check la betul2...kalau teacher check jumpa
Ha...camne?

Takde, teacher...

Aku kuar jap...menuju galeri wawasan aku..
Jengok...sah, buku ada situ!
Camne la aku leh lupa, aku dah kutip buku tu ...
(minggu kepala cikgu tgh blur) heheheh
Cepat2 sambar , masuk kelas semula

Fitri Yanti:
Ha....tu buku kitaorang
Adapun kat teacher...
Camne la teacher boleh lupe?
Teacher nie....
Teacher...teacher....

Cewah...cewah....budak kecik nih sekali dia berleter plak kat teacher dia.
Wakakakakak...aku control..aku control
Sib baik aku tak marah2 deme tadik!hehehhe

Teacher balas leteran Fitri:
Ale...teacher kan dah tua...
Kalau awak ingat buku ni ada kat teacher,
Kenapa masa teacher suh cari n keluarkan
awak pun sungguh2 cari
Siap kata tak bawak lagi....

Fitri,Fifi senyum jer...ala teacher nie...

Fifi plak cakap kat Fitri;
Tu la kau, kan dah kena muka kau balik...

Ekekekek deme gelak sendiri.

Alahai.....cute pulak budak2 nie berleter .....bijak bercakap
bijak menjawab....aku sabor jer...
Tapi part aku suh tulis baca....
Lagi2lah banyak aku kene sabor!

11 ulasan:

pusat berkata...

rinih sekolah ker?

~Insan Biasa~ berkata...

ye le pusat.....sekolah ganti cuti raya cina nanti. dah ganti....leh arrr cuti lama sikit...

ONE ZABA berkata...

Ni mesti kes kumpul buku tapi lewat semak... lagi satu, tak de perancangan penggunaan buku ... betul tak. Sepatutnya dlm rancangan mengajar harian dah tulis buat latihan dlm buku-buku mana. Baru dua minggu anis...ada lagi 50 minggu tau.

p/s..macam baguih je aku ni.

~Insan Biasa~ berkata...

hehehe...hari sabtu mood lain sikit. bukan xde perancangan-ade, dan ditulis pun dlm rph...silapnya di sini sebagaimana cg jinggo pernah kata...perancangan yg x sempurna.

Okay: pengajaran untuk saya.

anyway....terima kasih banyak2 kerana mengingatkan...

.: mama cute :. berkata...

sometimes we tend to forget... is it a big sin? plez.. we're not perfect ok!

~Insan Biasa~ berkata...

hehehhe tu pun ada betul jugak ....

SITI KHADIJAH berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
.: mama cute :. berkata...

ni satu lagi spesis surat/emel berantai. ni takut dapat musibah sbb tak anto surat ke? aku rasa lebih baik ko takutkan Allah... what a crappy thing to do ok!

~Insan Biasa~ berkata...

I dah delete everything about the chain letter ....sorry khadijah!

saintis berkata...

rindu pada wajah2 comel itu dgn kaletah mereka. aku aku dalam situasi tu aku gelakkan aje. bukan gelakkan meraka tapi diri sendiri. layan bleus SKPL jap.....

~Insan Biasa~ berkata...

erm..betul. kerja ngan bebudak ni, ketika berlangsung tu ade masa geram menguasai...tapi bila masa tu dah berlalu, ia akan menjadi kenangan yang manis pula....