cari id yes guru sktp

16 Julai 2009

Hey Ladies!!

yang menyanyi
-ROSSA-

Sudah kubilang jangan terlalu yakin
Mulut lelaki banyak juga tak jujur
Bila sakit hati wanita bisanya nangis

Sudah ku bilang jangan terlalu cinta
Kalau patah hati siapa mau nolong
Seperti langit dan matahari tak bersatu lagi

Hey ladies jangan mau di bilang lemah
Kita juga bisa menipu dan menduakan
Bila wanita sudah beraksi dunia hancur

Hey ladies sekarang cinta pakai otak
Jangan mau rugi hati juga rugi waktu
Bila dia merayumu ingat semua bohong

Memanglah tak semua laki-laki busuk
Namun ladies tetaplah harus waspada

Semogalah kita semua akhirnya

Mendapatkan cinta yang tulus


Sudah kubilang jangan terlalu yakin
Mulut lelaki banyak juga tak jujur
Bila sakit hati wanita bisanya nangis

16 ulasan:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

suka lagu ni gak..

su berkata...

lagu ni mmg sedap!

NaqeebLukhman berkata...

tak pernah dengar lagu tu....

tak tahulah nak kata sedap ke tak...

~Insan Biasa~ berkata...

cik gadis manis...jom kita layazzz

~Insan Biasa~ berkata...

meh kita nyanyi sesama su...

~Insan Biasa~ berkata...

Aikk...bacground muzik blog dah perdengarkan....Naqeeb x dengar ke?

ONE ZABA berkata...

ngata nampak!!!!!!

eeeda berkata...

Lagu...dunia aku sepi tanpa lagu...aku tido pun mesti pasang radio....

- jinggo - berkata...

saya tahu rossa..
ada lagu dia - boleh buat senanam poco2...
apa ni - lari tajuk....

saya akan cari dan dengar !

kakpah berkata...

Salam anis. sori datang lambat. tapi dah tinggalkan komen untuk n3 di bawah.

a kl citizen berkata...

tak pernah dengar lagu rossa ni.. kenal tapi tak cinta...

so, tak taula best ke tak...

~Insan Biasa~ berkata...

HAA......cgu one ada tipu saya ek??? terasa nampak?? ekekekeke...

~Insan Biasa~ berkata...

aku camtu gak eeeda...tapi ade2 masa suka gak sepi...coz ada waktu "sepi itu indah"..

pstt bila senyap jer...ayah aku plak risau...(anak aku ni ada ke tak?? apesal senyap jer) hehehhe

~Insan Biasa~ berkata...

rossa comel n cantik...of course la wak tahu....:-)

~Insan Biasa~ berkata...

apa pun kak pah thanks so much...

~Insan Biasa~ berkata...

kl citizen...orang kata tak kenal maka tak cinta, dulu.
sekarang...kenal pun belum tentu cinta. Ahaks! coz apa...kenal luaran jeks...