cari id yes guru sktp

04 Julai 2008

My Galeri Wawasan

Aiseyyyyyyyy...den lupo nak snap muka depan Galeri la......dok leka snap yang dalam jek.kendian lah ek...kalau x lupo(malaih).kuikui...Kay la...setelah lama menanti gilirannya.Akhirnya dapat jugak aku menyetelkan pengubahsuaian geleri aku ni. Seminggu gaklah berkampung sorang2 kat dalam tu.....sedey kan? kan? kan? Nak selesa punya pasal xpelah.....sorang pun sorang la. Sapa punya kerja...? Teacher Nisah....nama aku juga pun..ah tak rugi lah wei.....

But....thank you kat teacher Linda sebab sudi tolong sama masa membeli and memasang tikar getah yang baru tu. Maklumlah karpet merah dah tuko kaler hitam...lusuh bebeno nampaknya. Sesuai ngan nama muzium(nama lama bagi galeri muzium sekolah) la..bak kata GB.Huuhuhuhu....so sepadan ngan nama Galeri Wawasan....aku tuko lah apa2 yang patut-patut kan? hehheheheh korang tengoklah slide yang aku dah sediakan nie....sebelum.....semasa.....sesudah......

Aku suka yang sesudah...la ni masuk rasa redup jer.....sejuk jer.....hehehehhe oksigen tambahan dari dua pokok tu sudah ade ma.....tu tenang skit tu.....walaupun ke'blur'an tragedi april masih x hilang, walau 'keawangan' mei masih belum berlalu...at least aku diberi oksigen lebih untuk menstabilkan diri ini.....kuang kuang...kuang..kuang....aku tetap aku.....aku akan dapatkan apa yang sememangnya milik aku!!!!!perghhhhh..


SEBELUM



SEMASA



SESUDAH