cari id yes guru sktp

03 Mac 2009

Blur !

Macam okay .... tapi macam blur....
Tiba-tiba hari ini minda jadi serabut. Macam-macam perkara ada dalam minda. Semuanya berebut-rebut supaya diselesaikan dulu. Macam berebut-rebut 'dia' nak keluar.
"aku dulu la..."
"aku la oiii"
"aku...aku..."

Tuan punya minda jadi kaku kejap. Macam ada banyak arahan. Jadi tak tahu mana nak buat dulu. Semua perkara macam perlu disegerakan.Ayooooo pocah palo den....
Buka buku OUM....x masuk...dok ingat Backdrop PIBG.
Dok cari idea camne nak buat sesi p&p esok.....idea tarak mari ooooo kepala dok ingat assigment plak....Dok leka-leka berusaha menyiapkan assigment....teringat plak research bila nak mulakan ni....masa terus berlalu! Teringat exam tulat.....bukak buku OUM semula.

Kancil aku...."Rear Seat Belt Exempted". Okaylah!
Then...ade gak baru nak happy kan hati...disampaikan plak sesuatu yang sensasi sayu pada hati aku la bila diperdengarkan pada telinga aku yang sedang diubati ni....happy jadi kurang....xpe aku pesan kat hati aku. Esok pagi aku mula balik happy yang baru...yang lagi happy!

LAB pun belum dikumpulkan. Markah subjek cikgu-cikgu semua tengah sibuk.....apabila aku minta, belum siap. Nanti ye...dah siap saya beri pada Anis....So, then aku hanya mampu DIAM! DIAM untuk semua hal.......Chow Chin Chaw!!! Blur tahap gaban nih!

Tokai jagung biar jarang,
Biar senang puyuh berlari;
Tanya bulan kepada bintang,
Mana terbit matahari?

1 ulasan:

ONE ZABA berkata...

Anak melayu gila meneari,
Gila menari hilang lah tudung;
Tiada terbitnya si matahari,
Kerana awan berarak mendung.

Kalau berebut-rebut nak masuk tandas lagi seksa anis. ada la yang tercicir dalam seluar tu.