cari id yes guru sktp

26 Julai 2009

Memang macam-macam hal...

first,
semalam plan abis kelas oum nak singgah pkns...ade banyak buku sedang di perlihatkan...ekekek pesta gitu. tapi dek kerana keletihan dan rasa tak seronok je tak berteman...aku terus je drive balik ke klang.

second,
sms put3, coz dia kata nak ajak aku kuar..jadi ke? lor sekali dia ada LADAP dan offer ikut cari barang dia nak tunang kat nilai. nilai?? wah jam sudah kul 1 lebey...kalau pegi for sure balik lambat. so aku tolak offer. terus g giant bukit tinggi...hahaha akhir majalah pendidik dan juga beberapa bahan bacaan yang ada di kedai buku kat giant tu aku sambar. plan g pkns next thursday kot...kalau larat lah..coz kira nak menyinggah gak tu. tujuan asal nak g campus oum jumpa dr safiah.balik boleh kot singgah jap. boleyyyy?? kalau masa mengizinkan.

third,
pagi ahad, ayah tanya...ko tak pegi sekolah ke?? wakakka ahad ler yah. sambil baring-baring tengok 'perantin' kat tv3 nona, put3 tiba depan pintu. oit...ko ada sms akak ker...heheh aku tak dengar sms masuk....sowiiiii...kuar cari charger phone yang dah ranap tu ...ganti yang baru. juga cari cd software spss. kat center point klang je....wahhhh dah lain! nampak no aku dah lama tak g ronda bandar klang...asyikk g bukit tinggi je, tu la pasal.

fourth,
ayah call, tipu ayah ye...kata nak balik kul 3? errrkkk aku tersentak! rasanya yang aku cakap...aku nak kuar g klang jap,sekarang dah pukul 3. bukan aku cakap nak balik pukul 3. mencik bila aku dituduh menipu! rasa nak nangis pun ade. logik ke...keluar kul 3 balik pun kul 3??? huhuhuhu...last2 aku balik sampai umah kul 530. siang tau...matahari pun masih ada.ayah tak patut cakap aku tipu....:-( isk isk isk isk...

fifth,
sebelum sampai umah singgah pasar, beli jajan...buat penyejuk hati ayah. sampai umah terus mandikan ayah, bagi dia terus sejuk. hahahha sejuk betul. ayah...ayah...kederat anak ayah ni satu je...langkah pun bukan panjang,sebab kaki pendek. kalau ada klon ,leh lah ...takkan nak kerat badan ni jadi sepuluh kot...ahaks...sorang kat dapur, sorang kat pasar, sorang kat pekan, sorang kat laman.....aku, apa nak buat....?? sabar je lah. jangan ayah takut, anak ayah takde nak tinggalkan ayah punya...kecuali kalau tuhan panggil! nothing can i say okay ayah....love u much! satu yang jadi aku takut....takut sapa2 yang jadi menantu ayah sok...tak larat nak layan ayah mertua dia....heheheh very the scary lah.....!!! itulah yang paaaaaaaaaliiiinnnggg aku takut!

sixth,
adehhh spss buat aku phening. kajian due date dah dekat. benda ada,data dah siap. tapi tak tahu camne nak key in data. ayooyyoo cenggana ni. sikit jer lagi ni....spss oh spss...

seventh,
macam-macam hal....sekali aku terlupalah dey... aku tak habis ketip kertas soalan lagi weiiiii!!! sib baik kertas maths ujian pada hari rabu....dan lagilah nak siapkan ketip tu...separuh je lagi ni. Haiihhhh memang macam2 hal lah dua hari ni. eeeda kerja gila apa yang ko dah buat haaaa??? tahulah ko dah free sekarang....jangan silap langkah lagi weiiii....muahahahaha...

6 ulasan:

NaqeebLukhman berkata...

aku pun dah lama ler tak pi center point klang huhuhu

dulu salu pi situ cari cd dan barang komputer....

~Insan Biasa~ berkata...

apesal tak mai? ihiks..
deco center sudah lain sikit la naqeeb...
malaih nak p klang bukan apa...
1. nak masuk klang..sesak satu hal
2. parking...hehe kena tawaf 3-4 kali baru dapat! (x suka parking atas...pusing2 kat tempat tinggi...aku kurang berani le.ahaks)
3. lagilah sekarang...pergi masuk cp tu..rasa seram sejukkkkk jer...indon manyakkkk ooooo!!!
dengan rambut panjang gerbang...asap rokok lagi...pengsan aku.

eeeda berkata...

Anis, aku rasa tak mampu jadi mcm ko semua benda kena buat. Terutama masak mmg aku tak lepas...
Tapi kan aku tengok ayah ko dah tak bising aku datang...

NaqeebLukhman berkata...

hehhee tu lah pasal kalau naik keta mmg susah parking... kalau ada jauh pulak...


mmg bdr klang dah jadi bandar indon hehehe

~Insan Biasa~ berkata...

hehehe...dah tak larat nak bising2 kot eeeda....x kuasa gitu.ahaks!
kita yang muda ni la kena banyak sabar...

~Insan Biasa~ berkata...

apa dah jadi...apa dah jadi...sungguh aku seram sejuk bila pegi bandar klang!!