cari id yes guru sktp

27 Julai 2009

aku sedang 'kebengongan'

aku kebengongan sudah bah....itu spss buat aku jadi bengong seketika. so sementara melegakan kebengongan itu jom ...kita layan lagu nih bah....thanks to lailacute yang dedikasi lagu nih kat mailbox aku.....jom kita layanzzzzzzz!

semoga kebengongan ini tidak berpanjangan. spss oh spss. apa kau sudah buat pada aku bah....
Heheh dah naik fed-up dah ni. tapi aku takleh terus fed-up. akan cuba lagi....lagi...lagi....dan lagi....3 ogos dah nak kena submit. boleh tak boleh aku kena gak godek2 spss ni sampai boleh!huhuhuhu

18 ulasan:

Farihah Ahmad berkata...

Berusaha! Berusaha!!
*pom2 ala skema*

~Insan Biasa~ berkata...

ceh farihah...
ni bagi support ke
atau keriangan bak kekanak riang coz jadi 100th followr...
ekekkek
anyway thanks ya..coz sudi memfollow!

NaqeebLukhman berkata...

errrr buleh jadi lagu tu pulak hehehee
harapnya lepas hilang ler segala kekususutan.... jgn gelabah... sabor2 heheeeeeeee

ONE ZABA berkata...

haaa, bengong la pulak!!! his, tak paham aku anis ni!!!!

~Insan Biasa~ berkata...

yeah...cayok! cayok! sedang bersabor le nih...hehe

~Insan Biasa~ berkata...

tiada pantub buat sementara.....hehe sian cgu one xleh nak jawab pantun...

imheppie berkata...

ilek2...jgn bengong2..
cuba ketuk2 sket pale..
kalo xjdik gak hantuk ke dinding..
hik3..juz joking

~Insan Biasa~ berkata...

hik2,,,
mimi kan?
ketuk2...hantuk2...mau terus x betul kang...sapa nak jawab???

start balik...godek dan masih godek dengan tahap kesabaran yang paling dewa! kahkahkah

imannuha berkata...

ehhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!pandainya pilih video!!akak duk gelak guling-guling ni!!!!!

kakpah berkata...

hehehe........
itu je komen kakpah.

eeeda berkata...

Anis,,,
Aku dah tanya member tu...tapi dia tak guna pun...dalam tesis dia.

Bapak berkata...

rilek cikgu Anis, tenang baru nampak jalan..hehhe

masa bergelar student dulu, memang Bapak otai SPSS. tapi itu citer 5 tahun lepas la, skrg nie tak tau la, dah berkarat kot...heheheh

SPSS memang memudahkan proses data collection, tapi kalu memeningkan, ada banyak lagi option lain...

a kl citizen berkata...

spss memang menyesakkan... buang kat laut je

~Insan Biasa~ berkata...

kak iman...kira release lah sikit kebengongan tuh...kansss ahaks

~Insan Biasa~ berkata...

terimakasih kak pah :-)

~Insan Biasa~ berkata...

herm...tu la dengar2 macam ramai senior guna...bila tanya..tak pulak...heheh bintang-bintang berkelipan.

~Insan Biasa~ berkata...

yelah bapak...susah kang kira manual jek kang!

~Insan Biasa~ berkata...

buang laut...??? hahaha klang ni paling dekat sungai...