cari id yes guru sktp

07 Januari 2009

JJCM-Satay

Makan lagi...kali ini JJCM belah malam. Mulut ni la gatal dok tanya Puteri bila nak g makan sate. Tup tup petang tadi sampai je rumah.Puteri sms ajak g makan sate. Uiks...bior betoi, saya bergurau2 betul2 dia ngajaknya. Siap minta bawa emmy lagi tu. So, saya sms emmy....lampu hijau. Puteri sms Bia, lampu hijau. Maka, last minute planning tu pun berlangsung dengan jayanya. heheheh Kami pilih sate Hj Samuri yang terkenal kat Kajang tu....eh, tapi xdelah sampai ke Kajang, cawangan kat Bukit Tinggi,Klang ada....xyah g jauh2.

Hehehhe yang kelakarnya, orang Klang boleh sesat kat Klang. Wakakakakak....salah masuk lorong daaaaa. So pusing2 makan angin dulu la sebelum makan sate. Walhal masing2 dah lapo dah time tu. hehehehe.About 9.30 kitaorang sampai, 4 jenis sate jadi pilihan. Ada 4 orang kan....4 la seleranya. heheheh sate ayam,daging,perut dan hati. Sikit je 10+10+10+5 cucuk jer. Sedap juga sesekali berkumpul dengan kawan2 makan kat luar. Dah lama tak buat aktiviti camni sejak best friend saya cikgu wana sambung belajar. Huhuhuhuh.

3 ulasan:

Ayu berkata...

ni yg buat nk pi mkn sate kat dataran senawang nih..

beshh nyaa.. dah lama x mkn satay..

pusat berkata...

ada cawangan di klang?... tak pernah tahu pun... selalu g yg kat kesas dan restoran sg buloh....

~Insan Biasa~ berkata...

to pusat:

ye...ade pusat, kat bukit tinggi klang. dah lama dah ade....