cari id yes guru sktp

19 Mei 2009

Aku dan Ogos

Aku dapat ni dari aplikasi kat facebook...kengkawan yang dah lama kenal aku tu apa kata korang, apakah aku dan ogos ada persamaan? hehehe

OGOS
* Suka berlawak. * Mudah tertawan padanya. * Sopan santun dan mengambil berat terhadap orang lain. * Berani dan tidak tahu takut. * Orangnya agak tegas & bersikap kepimpinan. * Pandai memujuk orang lain. * Terlalu pemurah & bersikap ego. * Nilai harga diri yang sangat tinggi. * Dahagakan pujian. * Semangat juang yang luar biasa. * Cepat marah & mudah mengamuk. * Mudah marah apabila cakapnya dilawan. * Sangat cemburu. * Daya pemerhatian yang tajam & teliti. * Cepat berfikir. * Fikiran yang berdikari. * Suka memimpin & dipimpin. * Sifat suka berangan. * Berbakat dalam seni lukis, hiburan & silat. * Sangat sensitif tapi tidak mudah merajuk. * Cepat sembuh apabila ditimpa penyakit. * Belajar untuk bertenang. * Sikap kelam kabut. * Romantik, pengasih dan penyayang. * Suka mencari kawan.
.

11 ulasan:

arryani berkata...

Akak orang JUN...

Akak nak reka sendiri kerekter org JUN ni...

Penyayang. kelakar. suka berkawan. suka pucuk ubi, makan tak tentu masa, ikut suka dia nak makan bila2.. Pas tu susah nak tido malam..penakut....hahahah.

pusat berkata...

kalau ikut dari entri dan komen semula... ermmm.. betul ler... hehehe

ONE ZABA berkata...

aku dan april...

~Insan Biasa~ berkata...

One Z april erk....

* Sangat aktif dan dinamik. * Cepat bertindak membuat keputusan tetapi cepat menyesal. * Sangat menarik dan pandai menjaga diri. * Punya daya mental yang sangat kuat. * Suka diberi perhatian. * Sangat diplomatik (pandai memujuk ). * Berkawan dan pandai menyelesaikan masalah orang. * Sangat berani dan tiada perasaan takut. * Suka perkara yang mencabar, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurah. * Emosi cepat terusik. * Cuba kawal perasaan. * Kecenderungan bersifat pendendam. * Agresif dan kelam kabut dalam membuat keputusan. * Kuat daya ingatan. * Gerak hati yang sangat kuat. * Pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan orang lain. * Berpenyakit disekitar kepala dan dada. * Sangat cemburu dan terlalu cemburu

~Insan Biasa~ berkata...

ye ker pusat...TQ

~Insan Biasa~ berkata...

Kak Yan ...JUN ialah

* Berfikiran jauh & berwawasan. * Mudah ditawan kerana sikap baik. * Berperangai lemah lembut. * Mudah berubah sikap, perangai, idea dan mood. * Idea yang terlalu banyak di kepala. * Bersikap sensitif. * Mempunyai pemikiran yang aktif (sentiasa berfikir). * Sukar melakukan sesuatu dengan segera. * Bersikap suka menangguh-nangguh. * Bersikap terlalu memilih & mahukan yang terbaik. * Cepat marah & cepat sejuk. * Suka bercakap & berdebat. * Suka buat lawak & bergurau. * Otaknya cerdas berangan-angan. * Mudah berkawan & pandai berkawan. * orang yang sangat tertib. * Pandai mempamerkan sikap. * Mudah kecil hati. * Mudah kena selsema. * Suka berkemas. * Cepat rasa bosan. * Sikap terlalu memilih & cerewet. * Kurang mempamerkan perasaan. * Lambat untuk sembuh apabila terluka hati. * Suka pada barang yang berjenama. * Mudah menjadi eksekutif. * Kedegilan yang tidak terkawal. * Sesiapa yang memuji, dianggap musuh. Siapa yang menegur dianggap kawan.

hehe untuk suka2 je kan..

ONE ZABA berkata...

semuanya tepat...kecuali bab "punya daya mental yang kuat"..uhuuu...PTK tak lepas-lepas lagi ni. tak kuat la maknanya mental tu.

dan paling aku takuti ialah bab-bab penyakit sekitar kepala dan dada tu.sudah mula melanda...

ADINDA KAYANGAN berkata...

KAK LONG N TRAGEDI SEPTEMBER.....

COMEL..CUTE..SOPAN SANTUN..PENDAM PERASAN...USHAR HERO2 MACHO...KAHKAHAKAHKA

~Insan Biasa~ berkata...

cgu one,

kita percaya yang baik2 je...
yg tak berapa nak baik tu...ignore je lah

hehhe yang penting berpada2 le dgn apa yang menjadi punca penyakit sekitar kepala dan dadamu itu...

banyak no ko memikir kot...sampai sesak dada.hehhe cgu kan ke selalu coolllllllllll....teruskan cool anda itu kay!

~Insan Biasa~ berkata...

oit adindaku....bukankah dikau sudah pun ada hero yang macho di hatimu itu? ekekekekke

takyah usha lain deh...nanti merajuk plak hero yg satu itu.Wakakakakka

ADINDA KAYANGAN berkata...

amboi...skandalnya...tak layan nyaaah....(ala2 nyah gitu....)kuikuikuikui