cari id yes guru sktp

03 Februari 2011

keboringan bermula...rindu hatiku

Kalau dah namanya anisah, memang la anisah begitu orangnya. Jarang-jarang sekali tidak boring kalau bercuti panjang. Huhuhuhu hari ini dah mula boring . Satu hari ni menghadap tv...menghadap laptop. Sangat bosan dowh!! Nasib baik idah call ajak makan sama tengah hari ini. ada jugalah aktiviti hari ini. Hehehehe...tq my fren...

Orang lain p bercuti. Aku dok terperap jer kat rumah. Menguruskan apa-apa yang patut diuruskan. Time kerja adakala masa tu sangat mencemburui. Masa cuti ni bolehlah selesaikan. Tapi saat-saat duduk berehat sendirian mulalah rasa sunyi sepi jer rumah ni. Takde sapa nak kacau pun. Zihah Isnin la baru dia sampai Selangor. Aku ntah bilanya nak sampai ke Kedah ntah. Hehe.

Masa-masa terluang macam ni la mula nak rasa jeles dengan mereka-mereka yang ada keluarga. Adik-beradik berkumpul. Pergi makan angin sekeluarga. Aku...tak pernah merasa tu semua. Bahagian aku, redha je la. Aku masih bersyukur dengan apa yang Allah tetapkan untuk aku. Sudah suratan jalan hidup aku begini, pasti ada hikmahnya. Aku hanya perlu bersabar. Sabar ya wahai hati...Amin.

Tiba-tiba...
pada sebuah kebahagiaan harmoni sebuah keluarga!

2 ulasan:

IMANSHAH berkata...

wahaha

binalah keluarga..semoga bahagia

~Insan Biasa~ berkata...

Iman!...

kalaulah membina sebuah keluarga semudah mengira 1..2..3...atau semudah membaca A..B..C...!!!