cari id yes guru sktp

08 Oktober 2009

Syawal 15 ( 4 okt ) :100 dan Sungai Koyan

Hahaha....met tengah malam. Amacam? cute2 tak wajah2 di atas? aku, puteri dan eeeda. Sejak dua menjak nie...actually dah bermula dari tahun lepas lagi. time berjalan...beraya... inilah dia muka 3 sekawan. ada eeeda akan ada aku. dan apabila ada aku akan ada puteri. Ha...tahun ni je kot. tahun depan agaknya dah tinggal aku dengan eeeda....berdua kembali. Almaklumlah puteri ni waktu2 nie tengah berdarah manis...tunang orang budak ni sekarang.

Gambar-gambar kenangan ni lokasinya di sebuah rumah yang cantik nombornya,one hundred! Kat mana? Ha..kat Felda Sungai Koyan.Kami ....eh,sebenarnya aku dapat jemputan rumah terbuka seorang kawan blogger....cgu shahril yang mengajar di sk mela. Actually kami tak pernah pun merancang bila nak jumpa ke....apa ke...its just happen...

jemputan melalui YM jer...shahril kata aku jemputan pertama- yeyey ooooo je ntah betul ke tidak adik non sorang nie. heheheh. Masa aku dan kengkawan dah tiba di raub aku call...erm...betul ke ade open house nie...?? aku sendiri tak percaya, x pernah jumpa tiba2 terus beraya kat umah...hehehe memula seganlah jugak...sebab tak de sapa dikenali..tapi bila dah jumpa orang ramai2 tu...okay jer pun..hahaha seronok lah juga dapat kenalan baru. Dan aku dapat jumpa pulak dengan silent reader Tinta Semalam. Hahahah sapa sangka ye tak? Terima kasih banyak2 buat anda2 silent readerku...hehehe agaknya dah dua-tiga hari kot dia tunggu entri nie. Hahahaha . Apa kata....sesekali tinggalkan jejak?? (komen la sikit)...hehe

Dan aku pun tak sangka juga...ade member2 tagged cgu shahril yang boleh cam aku. Aku je tak cam deme. Sebab tak berapa nak aktif kat tagged. Maaf ye. Satu lagi tak sangka jugak.....jumpa sorang mamat nie....'errrr.....macam pernah ku lihat wajahnya ...di mana ya???" hahaha dan secara spontannya aku tegur dia...."karl erk?....karl laksamana?..."

Tapi tak dapat borak pun. sebab masa karl sampai aku dah nak masuk kete dah....seronok juga kan sesekali para blogger dapat bersua muka. On the way balik ke KL , kami (aku n eeeda)- plan nak naik gunung pulak....cgu one....nantikan kami nak serbu nie....tapi belum ada hari dan tarikh lagi.kuang kuang kuang....apa2 pun awas je la ye....sebab kami dah pasang niat nie....bila niat dah ada insya'allah akan sampai lah tu....hehe

Lagi gambar kenangan bersama cgu shahril a.k.a putra745


12 ulasan:

ONE ZABA berkata...

aku tunggu kat atas ni....

tapi bagitau awal la. jangan nanti kita berselisih kat atas jalan je.

Abang Long berkata...

Si dara yang berdarah manis memang terasa manisnya lebaran ... hehehe

~Insan Biasa~ berkata...

ha.....itu dah tentu. kalau cgu one takde..kami amik gambar kenangan kami2 jer la...ahaks

~Insan Biasa~ berkata...

ha ka abang Long...? tak semua kot...

eeeda berkata...

Boleh anis....kita plan balik ari ke CH... ada orang boleh bawak jalan2 kat sana... kira ok lah....

~Insan Biasa~ berkata...

ha..insya'allah ler eeeda...moga2 akan dipermudahkan..

- jinggo - berkata...

masih dalam mood saya........
sedihnya tgk..
hari ini - penat dan pening....

~Insan Biasa~ berkata...

wak jinggo,
'mood saya'...? saya tak paham.
sedihnya tgk...? sedih tgk apa?

jujurnya saya tak paham..

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

sungai koyan?? kat raub kan..

sronoknya..dpt raya sakan..

eeeda berkata...

Kalau dah samapai 100, dah tentu lepas nie 101... aku sendiri pun tak sabar nak tunggu 101..

100 di sg. koyan
101 di sg. buloh

Ok tak ani....tapi bila ya?????

~Insan Biasa~ berkata...

ya azrina....sg koyan. tu pun nasib ada orang sudi nak bawak....kalau tak di klang aje...hee

~Insan Biasa~ berkata...

aku sampai kat no 100 tu pun sebab ada yg sudi bwk eeeda....kalau tak memang aku lepak kat no 1087 jer...101? panjang umur esok lusa adalah tu...hehehe bukan jauh pun..