cari id yes guru sktp

27 Oktober 2009

semoga kamu berjaya

semalam aku call mantan GB telok pulai.
Assalamualaikum.....
Waalaikum salam.....
Cikgu Azman?
Ya
Ayahanda...?
Ya..siapa ni..
Hehehe saya lah cikgu....Nisah.
Ha...Nisah dah tukar nombor baru ker
Eh, taklah ayahanda...sama je mana ade tukar..
Sebab awak call takde naik nama..
Iye ker?

ha...just to wish him... SELAMAT PANJANG UMUR...
The best headmaster ...semua guru SKTP sayang dan selalu ingat. Walaupun beliau dah meninggalkan sekolah. Dan akan masih wish selamat hari raya dan wish birthday kami semua setiap tahun....itulah istimewanya Ayahanda Azman...hahaha cayalah ayahanda...we all love you always tau...

Dan hari ini...ucapan ini untuk Fahmy pulak.....
Sorry to k Azie, coz aku dah terwish awal birthday Fahmy malam tadi.Aku pun baru tahu budak ni lahir 27hb semalam...manalah aku tahu k Azie nak buat suprise kat bujang dia nie...huhuhuhu. sorry bebanyak la kak azie ek.... (syok eh, ada insan2 yang nak buat surprise birthday-aku...xyahlah nak berharap)...

~FAHMY~

To Fahmy....aku wish SELAMAT PANJANG UMUR gak ...semoga impian menjadi usahawan muda akan tercapai. Dak Fahmy ni, time aku wish pun dia terpinga-pinga. eh ye ke birthday saya? esok 27hb ek.....? Biasalah, aku tau dah....benda2 camni mananya lelaki amik berat...ye tak? birthday sendiri pun lupa...apatah lagi nak ingat birthday orang lain....hahaha

Ada plak yang kecik hati...
'herm..birthday epi xde sapa wish pun...'
hahahaha birthday ko bila plak?
bulan 3....
ala kesian....next year akak wish erk...hahaha berapa haribulan?
16...
ceh...tengah bulan...orang tengah pokai la epi...
mcm abang awak hujung bulan best la dia...kahkahkah...

~FAHMY & his youngest brother FAZLI~
a.k.a
~Along & Epi~

Anyaway.....
SELAMAT HARI JADI to AYAHANDA AZMAN
SELAMAT HARI JADI to MUHAMAD FAHMY

Tiada ulasan: