cari id yes guru sktp

11 Oktober 2009

Segalanya telah berakhir



Segalanya Telah Berakhir

Di dalam diri ini
Tersimpan duri-duri
Luka yang kau tinggalkan
Tak terpadam walaupun balutnya

Pedihnya hati ini
Mengenangkan kembali
Kemesraan cinta kita
Hancur berkecai di simpang jalan

( korus )
Mengapa tergamaknya hatimu
Menghancurkan impianku
Untuk memilikimu
Apakah tidak layak untukku
Menyuntingkan dirimu
Menghiasi kamarku yang gelisah

Segalanya telah berakhir
Tanpa kerelaan daku
Ku terima suratan takdir
Untukku melupakan dirimu
Ku terima suratan takdir
Untukku melupakan dirimu


16 ulasan:

ONE ZABA berkata...

belum lagiiiii...

ada banyak lagi belum buat rumah terbuka ni. raya pong ada seminggu lagi.

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

salam 1malaysia kak,

lama dh tak jenguk blog akak..

sory yek...

bz sket sblm ni

Tirana berkata...

Adoiiii..sedihnya lagu..

sonata anak kancil berkata...

harap dapat pengganti yang baru....he3x

Pn Kartini berkata...

Salam dear..
sedih lak bila hayati bait2 lagu ..

a kl citizen berkata...

assalammualaikum

janganlah sedih2

~Insan Biasa~ berkata...

raya...?? open house??
cikgu one,
umah saya sentiasa open kepada yang sudi mengunjungi...silalah

~Insan Biasa~ berkata...

takpelah cik gadis...
kita masing2 ada tanggungjawab yang perlu dilangsaikan

~Insan Biasa~ berkata...

he kak tirana...
itulah kreatifnya eddie hamid!

~Insan Biasa~ berkata...

harap2nya begitulah sonata.
yang pasti...tentu orang tu HEBAT kalau dapat jadi pengganti..
hehe

~Insan Biasa~ berkata...

Pn Kartini..
lumrah alam,
adakalanya kita bersedih
maka lahirlah bait2 yg menuntun jiwa

~Insan Biasa~ berkata...

kl citizen...
asam garam kehidupan..
ada macam2...kan..

.: mama cute :. berkata...

kalau kita tak dapat sesuatu yg kita mau, maybe Allah sediakan sesuatu yang lebih baik dari itu..

tp kalau still tak dapat juga, maksudnya, benda itu tak sesuai utk kita

renung-renungkan dan selamat beramal :D

~Insan Biasa~ berkata...

dan mama,
segalanya telah pun berakhir....

BUJANG SUSAH berkata...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini. Semoga bermanfaat insyaAllah..Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain(Hadis riwayat Al-Qudhi).

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

Alis berkata...

Teruslah berpuisi... Berpuisi akan mendewasakan kita. Semakin suka dengan blog <.V.>