cari id yes guru sktp

10 September 2009

copek....capek....

Cepat benar masa berlalu. Hari terakhir UPSR. Bermakna hari terakhir gotong royong yang beberapa kerat jer cikgunya. Hampeh...Makmal ICT yang kosong itu hanya diserahkan kepada wana, aku, zihah, k sarah, qristine,linda,ustaz anuar, dan qusyairi. Ha...baiknya hati ada zainal ringan tulang tolong group kami. hanif pun....tq coz tolong buat kerja print segala carta. tapi....hari ni awatnya ko MIA pulak. Kan dah....kak anis yang kena print. huhuhuhuhu dah kul 12 dah ni tau. Adoiiiii!...Bahasa n3 kali ni....sempoi ok. bahasa pasar ja! Harharhar..sebab tention.Tak dan nak bermadah. keje banyak. perut sakit. nak cantikkan 2 bilik makmal ict dalam masa 3 hari dengan tenaga kerja 10 orang.....x cukup berbaloiiiii oiii!!! Adeehhhhhhhh....copek siap an ....walaupun ku dah capek....isskkkk.

2 ulasan:

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

rasanya lagi 'close' kalau bahasa pasar kott...macam dah kenal lama...

tapi bila cikgu buat n3 kenalah bahasa sekolah kann...

betul ker ?
hehehe...

ONE ZABA berkata...

copek buek..copek la siap. idak la capek selalu.