cari id yes guru sktp

03 November 2008

Sabtu awal November

Hari Sabtu lepas aku selesai dah menduduki mid term exam..untuk tajuk integral kalkulus. Masa exam cuma 1 jam sahaja dan ada 10 soalan yang perlu dijawab semua. Soalan mudah je tapi aku masih x boleh nak buat dengan confident...harharhar yang pasti dan amat pasti 12 markah aku dah hilang.....balance tu ntah la berapa markah yang boleh aku skor ntah...tawakkal jer lah....
Malamnya pulak aku penuhi jemputan Majlis makan malam perkahwinan kawan aku...Kalpana..huhuuhu sempat jugak la kan. Takpe la terapi tension.hahahahaha ni la kad jemputan dari pengantin perempuan ...Kalpana, Thank You sebab undangan tersebut.

"Wedding Dinner Invitation from teacher Kalpana"

"Selamat Penganti baru untuk kedua mempelai"
N. Gopinath & R. Kalpana

.

Tiada ulasan: