cari id yes guru sktp

17 November 2008

Oum and my friends...

.: Zuraidi :.
Bagusnya, beruntungnya dapat satu group dengan Zuraidi nie....Modul versi BM selalunya zuraidi lah yang dapatkan. Susah nak jumpa student lelaki yang komited dengan tugas dan tanggungjawab sebagai seorang pelajar. Tiga tahun dah kami satu group rasanya tak pernah lagilah zuraidi ni ponteng kelas tanpa sebab.

.: Kak su dan Kak gee :.
Marvelous akak dua orang nie.....result exam deme ni kompem kawkaw punya setiap semester. Akak dua orang nie start join group ngan kitaorang dari semester lepas lagi. Kiranya baru jugaklah kan...Welcome...welcome to our group sis...

Mr Abraham, lectuter kami untuk subjek kajian berasaskan sekolah 1, sedang semak ringkasan cadangan student yang perlu di hantar ke EPRD. Bagus gak Mr Abraham ni, mintak2 tutor penyelia nanti pun dapat ngan Mr Abraham juga lah. Kat gambar tu, Mr Abraham sedang semak ringkasan Kak Nora, my other sis...good luck sis..

Kelas hari tu habis 2.30 tapi oleh kerana aku and elys nak sangat ringkasan kitaorang di semak lewat2 (konon tunggu orang lain beredar la dulu....) last2 kami settle kul 3.00 ptg. Huhuhuhu sian ka sazila tunggu aku kat cafe.

La ni study plak untuk final exam. Aljabar kat Uniten-28/11/08 dan Calculus kat UM-4/12/08. Wish me luck kay.

..



Tiada ulasan: