cari id yes guru sktp

20 Mac 2011

Tiba-tiba....

Salam pagi, Wow.....
Tiba-tiba aku menjejak kaki di sini

Dah lama nak jejak....tapi baru 2011 ini terjejak. Sapa sangka kan?
Sudah suratan yang tertulis begitu..redha.
Buat apa di sini tahun 2011?
  1. Untuk menghadiri Majlis Perkahwinan kawan semaktab. Yusmaliza Ayob dan pasangan. Ini perkahwinannya yang kedua. Aku doakan semoga mahligai yang dibina kekal perpanjangan hingga akhir usia membawa ke syurga hendaknya.
  2. Mini reunion~ mini la sebab hanya ada aku, Faridah dan Syahidah. Klang+Sg Buloh+Alor Setar. 
 (p/s~Syahidah aku amik pic yang hero ko snap okay?? hikhik)

Kenapa dulu nak ke Lumut?
  1. Dulu ada adik angkat navy di Lumut.Budak Baling, Kedah. Tapi geram coz dia hanya cari aku time nak pinjam duit. Sakit hati tak? So aku x pernah nak contact dia. Biarlah dia nak kata aku apa pun. Asalkan tuhan tahu aku x pernah lupa dia. (takkan nak lupa org yg selalu nak meminjam ...huhuuhu~jahat plak rasa)
  2. Dulu pernah ada ikatan dengan seseorang dari Sandakan, Sabah. Navy juak.Tapi dah ketentuan Illahi pertunangan tak sampai pada ikatan perkahwinan. Putus di tengah jalan. Redha. (Kisah bertahun sudah jadi sejarah).
Hish....
Tetiba terimbas kisah lalu plak...
Tetiba teringat en. zulkifli
Tetiba teringat en. ismail

Opsss teringat je ok.....

Tetiba teringat en. tunang
Usah bimbang... kini,
aku cuma ada en. tunang 2011 dalam hati

Hahahaha bila dah jejak tu rasa apa ye....tak tau nak cakap! But tercapai gak lah nak jejak Pangkalan TLDM Lumut tu.hikhikhik. Tq Yusma.....n SELAMAT PENGANTIN BARU!!

4 ulasan:

IMANSHAH berkata...

dua hari lepas baru balik dari Manjung

Ticer Syah berkata...

nice seeing u guys...kekekek.. hope to meet u guys again :)

~Insan Biasa~ berkata...

Iman ~ Bila agaknya dapat jumpa Iman pula? :-)

~Insan Biasa~ berkata...

Syah ~ yup....insya'allah, akan ketemu lagi kelak.