cari id yes guru sktp

28 Mac 2011

~~~~ape-ape je la~~~~

Dah ada job baru. Dua hari cuti dihujung minggu ini la kerja aku di rumah. Hari sabtu melilau Bandar Klang mencari bahan-bahannya. Kena buat sendiri beb. Jimat sikit.Beli siap sebatang rm4.50...buat sendiri jatuh rm1.50. Banyak beza kan? Tapi amik masa la kan. Tak pe janji puas hati. Nak kena buat around 1200 batang tu.Huhuhuhu. Syukur ada Zihah dan Emmy yang bersemangat nak tolong. Ahad sangat leka mengadap benda ni hingga lupa sepatutnya kena hantar plan untuk kad jemputan pada Johan dan pegi jumpa Abang Fadil untuk tengok pakej pelamin. Huhuhu. Projek mega sudah bermula. Sorryla maybe aku akan leka seketika. Doakan la ye moga-moga segala perancangan berlangsung dengan lancar.

6 ulasan:

Bapak berkata...

semoga semuanya lancar...

Tanpa Nama berkata...

semoga semuanya dapat disiapkan dalam waktu yg diminta....
kerja kuat ya....

k sal berkata...

As I said b4 sikit2 lama2 siap la..pokoknya "WAK SABAR"...eh kne saber....suka2 bunyanya cantik banget....

~Insan Biasa~ berkata...

terima kasih atas sokongan kalian....

IMANSHAH berkata...

salam

amik lah Imanshah sbg pembantu..huhu

~Insan Biasa~ berkata...

iman,
terima kasih ....
iman akan jadi tetamu khas ok.
hehe