cari id yes guru sktp

16 April 2009

Oh...My Dear II

Semalam-15/04: aku ada 90 minit bersamat 2H nie...
Seperti yang dirancangkan semalam, semua budak-budak ni bawak buku tulis yang dipesan. Aku panggil nama sorang2 suh hantar buku yang tak di hantar....dapat jugak aku mengumpul semua. Ha...aku dah habaq deme ni bukan takde buku....cuma tak bawak jer. Jadual waktu dah kasi dah...ish...tak tengok jadual ka pergi sekolah...or, kenapa takde orang nak tolong2 check ? Ade jugak yang angkut semua buku walaupun subjek2 tertentu tak ada dalam jadual pada hari tersebut...manalah tak berat beg...Oh...My Dear!!

30 minit pertama habis begitu sahaja. Menyemak buku-buku budak-budak nie. Masa setrusnya P&P seperti biasa. Bacaan dulu. Selesai P&P, menulis la pulak....ekekek seronok hari ini...semua duduk menulis. Coz semua ada buku. Dan aku on camera (pada pandangan budak2 tu je la). Aku kata aku pasang video..rakam deme wat keje. Sape yang kaco kawan ke...main2 ke...aku tunjuk rakaman tu kat cikgu Syazly(cikgu laki yang deme ada gerun sikit)...tak pun terus tunjuk kat Mak Ayah....

"Alamak....." dak Ari bersuara, perlahan.
hehehe aku gelak dalam hati....Muahahhahaha....cikgu eksyen je la letak camera tu. Kahkahkah...Whatever, hari ini semua orang hantar buku.Tapi sampai bila aku nak guna trick nie....memula je deme bagi respon camni...kalau selalu...kompem, deme tak heran dah! Alahai...Oh, My Dear...

4 ulasan:

ONE ZABA berkata...

tak hantar buku latihan tu masalah dunia. sama je kat mana-mana pun.
tuka la pulak.. rehat awal ke...dapat hadiah ke.... apa-apa laaaa.

~Insan Biasa~ berkata...

kalau nak hari2 tuko strategi...perghhh harus ade 20 strategi la!

pusat berkata...

ape kate pasang cctv je... huhuh...

~Insan Biasa~ berkata...

cctv? ngan ckgu2 sekali panas punggung...ekekeke