cari id yes guru sktp

13 Januari 2011

"Ani...Ani...sini...."

Alamak aku tiba-tiba cuak aje saat melangkah kaki dalam bilik guru bila cgu lela panggil aku siap dengan riak muka lagi....
Rupa-rupanya peawat LINUS dah sampai! Heheheh Maka dengan segeranya aku dengan cgu laila jadi tidak memperdulikan juadah bihun goreng, pulut kuning dan kari ayam yang terhidang di hadapan bilik guru. Kahkahkah....hilang selera terus beb.Walhal pelawat tu datang jumpa dengan cgu Hasnita dan cgu Nani je pun.

Macamtu la kita kan? Bila dengar pelawat mulalah kecut sana sini. Tanda tak cukup persediaan tu....kan..kan...kan....Aku lesson note cantik. Cuma yang tak berapa nak cantiknya BBM aku masih dalam proses. Nak naik selongkar bilik BBM yang berabuk tu...berpeluh2 aku. Barang yang di cari tak jumpa pun. So, aku lebih suka bina sendiri. Tapi tu la selalu dapat idea last minute. Bih tu camno? Dah macam tak reti nak urus masa dah aku ni. Itu nak buat...ini nak buat. Last2 apa pun tak jadi. Hahahaha. Guna ajalah BBM yang dolu-dolu. erkkkk tu belum masuk kira kerja2 perkeranian dan kerja-kerja menghias kelas kat sekolah!Penat kepala otak dan dompetku.......hihiihi. Apa lah yang aku mampu, aku buat....SYMP....

Kajian sana sini. Cgu-cgu yang melaksana yang menanggung. Dasar itu dasar ini.Patutlah ramai cgu2 yang ting tong di akhir-akhirnya. Semoga Allah selamatkan aku. Amin.Matlamat aku...Buat yang terbaik yang termampu dek diri.

1 ulasan:

eeeda berkata...

Ramai masuk tanjung rambutan.. kalau tak kuat mental..a