cari id yes guru sktp

17 Februari 2010

siapa aku, dia, dan mereka??

1. Si Yatim : 683-3
6:segar bercerita tentang duit,bercitarasa mewah,pendamai,kuat boros,fight 4 justice,suka kuasai orang,penyayang
9: suka kepada kejayaan,pandai sosial,mudah dapat kawan,suka berpakaian kemas,pandai tarik perhatian org tua,suka dan bijak berkongsi,ghairah,artistik,sensitif,romantis,understanding,emosi berlebihan.
3: aktif,mudah dikenali, bersemangat tinggi(hangat tahi ayam), masalah fokus, panas baran, nafsu tinggi, suka ikut fesyen yang terbaru,kreatif,perwatakan yg menarik,egois, mengawal situasi.

2. Mama : 854-4
8: bertanggungjawab,berkira(keras kepala),perlu sentiasa ada kerja, mudah percaya orang dan boeh dipercayai, pertahankan kawan,boleh menjadi pemimpin,pandai rancang,suka membantu org lain, gila wang, cita2 tinggi
5: mencari2 peluang, bisnes minda, menjadi pemimpin,workerholic,degil,sukakan cabaran,bertenaga,bercitarasa tinggi,nafsu tinggi,bekerjasama,berfikiran jauh,berhati2, suka shoping,boros,moody, suka bertangguh.
4: suka merancang, suka nalisa,perlu fakta,k0nsevatif,berhati2,pengurus yg bagus, suka ilmu-bijak, x mudah putus asa, setia,praktikal, sukakan rutin,berkira,kedekut,suka prasangka buruk.

3. Along : 914-4
9: suka kepada kejayaan,pandai sosial,mudah dapat kawan,suka berpakaian kemas,pandai tarik perhatian org tua,suka dan bijak berkongsi,ghairah,artistik,sensitif,romantis,understanding,emosi berlebihan.
1: pwewatakannya dilahirkan utk jadi ketua,sifat kepimpinan,suka memerhati org lain,anak yg suka dipuji/memberontak.banyak idea,berdikari,berfikiran positif,pentingkan diri, sensitif, suka simpan dalam,bijak
4: suka merancang, suka nalisa,perlu fakta,k0nsevatif,berhati2,pengurus yg bagus, suka ilmu-bijak, x mudah putus asa, setia,praktikal, sukakan rutin,berkira,kedekut,suka prasangka buruk.

4. Put3 : 498-8
4: suka merancang, suka nalisa,perlu fakta,k0nsevatif,berhati2,pengurus yg bagus, suka ilmu-bijak, x mudah putus asa, setia,praktikal, sukakan rutin,berkira,kedekut,suka prasangka buruk.
9: suka kepada kejayaan,pandai sosial,mudah dapat kawan,suka berpakaian kemas,pandai tarik perhatian org tua,suka dan bijak berkongsi,ghairah,artistik,sensitif,romantis,understanding,emosi berlebihan.
8: bertanggungjawab,berkira(keras kepala),perlu sentiasa ada kerja, mudah percaya orang dan boeh dipercayai, pertahankan kawan,boleh menjadi pemimpin,pandai rancang,suka membantu org lain, gila wang, cita2 tinggi


5. Epi : 734-4
7: cerewet/sangat memilih,argue,mudah popular,up to date,six senth,jgn bagi dia marah,suka bersendiri,analytical,seni,sgt tension,berkira, kekuatan spiritual.
3: aktif,mudah dikenali, bersemangat tinggi(hangat tahi ayam), masalah fokus, panas baran, nafsu tinggi, suka ikut fesyen yang terbaru,kreatif,perwatakan yg menarik,egois, mengawal situasi
4: suka merancang, suka nalisa,perlu fakta,k0nsevatif,berhati2,pengurus yg bagus, suka ilmu-bijak, x mudah putus asa, setia,praktikal, sukakan rutin,berkira,kedekut,suka prasangka buruk.

6. Eeeda : 233-3
2: mudah konfius,x blh pilih jawapan yg tepat,suka follow,jujur, suka kebersihan/keceriaan/ketenangan, banyak bersabar,hati mudah tersentuh/kasihan/simpati,mudah memaafkan,pemalu,cemburu yg tinggi,susah buat keputusan,emotional
3: aktif,mudah dikenali, bersemangat tinggi(hangat tahi ayam), masalah fokus, panas baran, nafsu tinggi, suka ikut fesyen yang terbaru,kreatif,perwatakan yg menarik,egois, mengawal situasi

7. Wak : 432-2
4: suka merancang, suka nalisa,perlu fakta,k0nsevatif,berhati2,pengurus yg bagus, suka ilmu-bijak, x mudah putus asa, setia,praktikal, sukakan rutin,berkira,kedekut,suka prasangka buruk.
3: aktif,mudah dikenali, bersemangat tinggi(hangat tahi ayam), masalah fokus, panas baran, nafsu tinggi, suka ikut fesyen yang terbaru,kreatif,perwatakan yg menarik,egois, mengawal situasi
2: mudah konfius,x blh pilih jawapan yg tepat,suka follow,jujur, suka kebersihan/keceriaan/ketenangan, banyak bersabar,hati mudah tersentuh/kasihan/simpati,mudah memaafkan,pemalu,cemburu yg tinggi,susah buat keputusan,emotional




10 ulasan:

k sal berkata...

Fining2 tgk nombor dn fakta. bahayanye bla baca buku 1001 fakta ttng manusia ni...xyah fining kn kepala mngkaji manusia biarla orang yg layak je yg mngkaji kita kaji mrid dah le....

eeeda berkata...

byk tu yg mengena...

~Insan Biasa~ berkata...

kak sal....
manusia = murid
murid = manusia

so...pk pk...
ops...pk (penolong kanan) pun manusia
haaaaaaaa....

kena tahu nie orang2 yg ada di sekeliling kita.

~Insan Biasa~ berkata...

eeeda..
satu bonus untuk kita jika boleh menguasai kemahiran begini. betul tak??

~Insan Biasa~ berkata...

eeeda..
satu bonus untuk kita jika boleh menguasai kemahiran begini. betul tak??

.: mama cute :. berkata...

amek tang mana polak ni..kuikuikui


wak tu sapa.. musuh aku eh..kakakakak

ONE ZABA berkata...

boleh bukak meja bawah pokok ni...

jadi tukang tilik...heh..hehhh!!

ONE ZABA berkata...

wak jinggo call hari tu kata anis nak naik cameron....tak jadi ke?

~Insan Biasa~ berkata...

mama cute...
kalau A makan nasi
dan B makan roti
tak semestinya A kena makan roti jugak kan??

~Insan Biasa~ berkata...

cgu one,
hehehe seorang sahabat buat kira2 nie dan hasilnya :
kalau data yang beri adalah JUJUR
maka itulah hasilnya. dan hasilnya itu boleh kita kongsikan untuk perbaiki mana yang kurang sempurna..
sekadar berkongsi ilmu.

pasal perkara yang wak jinggo call tu
ada sedikit salah faham.
cumanya eeeda nak contact number cgu one, dia minta dari saya, dan saya minta dari wak jinggo...

xde pun cakap nak naik cameron..