cari id yes guru sktp

17 Oktober 2008

Klang.....sesaknya!




Beginilah keadaannya lalu lintas kat Klang sekarang ini. Dan khabarnya juga akan berterusan begini sehingga penghujung tahun.......tahun...tahun....2009. Huahuahua. Tu le pasalnya aku dah tak gemar nak turun bandar Klang lagi.Hala aku untuk membeli belah sekarang menghala ke kawasan Bukit Tinggi ataupun Pelabuhan Klang je.Nasib baik lah Giant, Tesco, malah Jusco pun ade kat Bukit Tinggi. Pelabuhan Klang....sekelompok bank semua ada. So dapatlah melarikan diri dari hiruk pikuk Bandar Klang buat waktu ini. Tapi kalau nak menghala ke Shah Alam tu kena juga lah meredah laluan yang ingin sangat dielakkan. Phening!

Gambar2 yang aku ambil ni sekitar jam 5 petang. Baru balik dari Shah Alam. Kak Noi yang drive, masa aku jadi penumpang ni la aku puas menekan punat kameraku.Hheheheheh. Temankan Kak Noi ke Quality Hotel, discuss mengenai Majlis Persaraan GB dan Jamuan Akhir Tahun sekolah aku yang akan di adakan 3 minggu lagi. Buat bayaran sekali lah kan....pastu singgah ke Nagoya mencari-cari kain ela untuk dijadikan door gift ...heheheh aku amik gambar konon nak tunjuk kat AJK yang lain....last2 singgah kat ke Klang terus terpikat satu design tu terus amik order, siap dah bayar deposit RM500!!! kuang kuang....aku xdelah amik gambonya....bukan nak buat surprise....tapi memang lupe.
Antara design pilihan kat Nagoya...


1 ulasan:

Zam berkata...

emmm... cuti sekolah nnti jem tak? sbb nak gi sane cuti sek nnti.... Tln dapatkan info trafik yea Anisah.. :)