cari id yes guru sktp

03 Oktober 2008

Hari Raya Ketiga

Aku tak tahu ler napa.....hari ni aku ngantuk giler. Walhal semalam xde la pulok aku tido sampai kul 2-3 pagi. 1230 am aku dah hanyut dah rasanya. Dok ngantuk2 sambil tengok tv cite rosyam nor, makcik aku mai.....ni gambanya , tapi tak jelas la...sorrry kamera aku tetiba buat hal ler plak. So terpaksa guna camera hp...tu yang hasilnya tak memuaskan tu.

1. Ni Bik Kamariah.....adik ayah yang dok menetap kat Kg Selamat,Subang. Bik Yah datang ngan keluarganya yang dah bertambah ahli...

(a) Nie lah dia orang baru tu....Balkish baru jer berusia 4 bulan. Cute kan baby nih. So aku dapat satu lagi title, bik ani la pulak.

(b) Balkish di pangkuan mamanya, Ida. Nie isteri adik sepupu aku, Johan. Heheheh memang Johan.

Nie plak, anak bik Yah yang no.2 Fendi (kanan). Age baru 23. Tinggi betui adik2 sepupu aku nie. Ngalahkan ketinggian bapaknya...paman Rani (kiri).


Dah petang2 sikit....Paman Taiban pulak sampai. Aku panggil man iban. Man Iban ni adik ayah...bawah ayah aku betul. Tengok muka pun ade iras ayah aku, hehhee. Man Iban ni pun datang konvoi 3 kete dengan anak menantu. Ngan man Iban ni memang kompem2 aku jumpa setahun sekali. Sebab dalam banyak2 10 orang adik beradik ayah aku, man iban ler yang dok paling jauh (aku rasa lah). Man Iban nie dok menetap kat Felda Sueharto, Sungai Tengi. errmm dah kat sempadan Selangor-Perak dah. Sebelah jer ngan Tanjung Malim tu. Aku tak pernah lagi drive g umah Man Iban....dah banyak kali plan nak g ngan sepupu aku dak amelia tapi ade saja yang membuatkan plan kitaorang tu cancellll....mencik tul. heheheh So , kena buat plan baru la...tapi kertas kejenya x siap lagik. Ntah la bila nak buat. Tunggu jek la...

Tamu seterusnya, abang sepupu aku yang dok menetap kat Kg sg Udang , abang Rashid n family. EEeeee tudung Kak Lin sama kaler ngan sarung kusyen aku ..hehehehhe . K, abang sepupu ni anak wak amat, abang arwah mak. 3 orang anaknya . yang ade dalam gambo tu yang bongsu Muhd Rashdan, yang tengah Siti Syahirah n yang sulung Mohd Azfar. Tiga2 ni pernah jadi anak murid aku. susah ek ngajo anak sedara sendiri....( ntah laaa ).

.

Tiada ulasan: