cari id yes guru sktp

03 April 2011

Kisah cinta hujung minggu

Aku boring hujung minggu ni. Zihah balik kampung. Emmy pulak ada event birthday party anak buah dia. Aku jugak la terkontang-kanting . Duduk salah. Baring salah. Tidur salah. Nonton pun x kena. Haih! Warrghhhh boring bersebab beb.....sebab cancel temujanji ngan abang sayang. Frust tul. Hilang mood hujung minggu aku. Dah lah semua geng xde ni. Totally free tau hari nie. hikhikhik....

Sayang aku tu yang buat janji then dia jugak yang cancelkan. Tu la......bangun lambat lagi! Orang dah bangkitkan kul 10 tadi. Dah pesan bangun terus.....x ikut nape??? Kan dah lajak !!! Eeeeeeee frust tau. Kena tunggu 2 minggu lagi plak.  Abang nie.....

Tapi (nak  tenang-tenangkan hati sendiri).....aku redha la jugak. Get ready jugak untuk pembatalan itew sebenarnya. Coz sayang aku tu baru habis kerja shif malam. Kalau malam dah berjaga sampai pagi. Maka alwajibulngunnah la siang dia bayar qada' tidur je kan...kan.... tapi tu la camne nak ubah satu sikap aku ni....kalau dah tetap kata tibe2 kata batal, tak jadi, terlupa.....susah nak terima. Tu rasa nak marah pun ye....nak-nak kalau aku memang sangat-sangat suka dengan perkara yang dijanjikan tu.

Aku tengah semangat ni nak tunjuk nak cerita benda-benda yang aku dah siapkan......tetiba cancel?? Salah ke kalau mood aku tetiba out? kan...kan...Kalau aku g kuar ni ...utk lepaskan rasa hati...kompem itu aku nak makan...ini aku nak makan.....itu nak beli...ini nak beli.....haiyaaaa......istighfar beb! ngeh...ngeh.....actually menulis dan luah kat blog ni pun boleh dah cool down aku punya hot !! eerkkk...salah satu sebab kenapa aku tulis blog! Smile again! Hehehehehe....TQ Tinta Semalam! Macam-macam cerita hati ada!  Smile...smile.....and laugh! LOL....I mad with you dear but I still love you la Sayang. Hehehhee.

opssss....ada owang pm kat fb ajak jenjalan. layanzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!! sian plak minah tu dah banyak kali try pujuk aku (nak tebus rasa kebersalahan lalu kot! )ngehngehngeh. Outzzzzzz ya!

Cissss hancussss.....tak sampai beberapa minit....nak kuar ngan minah yang pm kat fb pun dibatalkan!!!! memang tak best kalau buat deal dengan minah ni! bueeekkkk.....hampeh tul. Buat bunga telur aku lagi bagus lah......

Tiada ulasan: