cari id yes guru sktp

16 April 2011

Jahatkan saya ni...

 SELAMAT PENGANTIN BARU untuk ADIKku..Fahmy


Macam dah tak mampu kot nak menahan rasa....
Tengok...tengok...
  • Kebaya Songket
  • Tradisional Jawa
  • Persalinan Tun Teja
  • Gaun Malam
  • Cantik Pelamin Raja Sehari
  • Acara menitik Inai
  • 2 Hari 1 Malam
  • Hantaran 7 berbalas 9
Sendiri kiralah berapa belanjanya......kurang daripada 10K?  Takdenya....mahu lebeh.
Ada pulak erkkkk......Takpe....Aku serah pada yang Berkuasa untuk membuat penghakiman!
Hishhhh.....Jahat kan saya...??? Tapi kalau u all tahu siatuasi saya.....tentu u all tidak akan salahkan saya yang nampak macam Jahat dalam penulisan kali ini! Setakat janji - janji nak beri semula milik saya, selepas majlis.....saya tidak pegang pada janji itu. Sebab ....boleh percaya ke? Maaf.....Kepercayaan itu telah HILANG! LENYAP!

So peringatan kepada mereka-mereka yang di luar sana, jaga baik-baik kalau saya beri kepercayaan saya kepada kalian. Sekali sahaja kepercayaan itu di salah gunakan dan direntap....maka anda TIDAK AKAN memiliki kembali kepercayaan yang telah HILANG itu.Awas!!! Peringatan ini adalah peringatan yang SERIUS dan BENAR. Inilah saya!

Kehadiran saya sekadar untuk ........ apa ek??? Mungkin untuk mengelak daripada diri saya menjadi bahan bualan sebagai
'tidak sudi'.....
'sengaja tak datang sebab.....dot...dot...dot'....
(sebab saya pernah dikatakan 'tergila-gilakan'....) oh tolonglah......saya tidak mahu fitnah itu berulang lagi. Malang sekali kerana En. Tunang tidak menemani saya untuk berada di majlis ini. Pada saya adanya dia maka dia seperti penyelamat keadaan. Tapi rupanya tuhan mahu saya menghadapinya sendiri. Perrghhhh lebih malang lagi, senyum saya pada malam ini adalah TIDAK IKHLAS. Dan saya rasa orang yang telah kehilangan rasa percaya daripada saya dapat mengenali senyuman saya itu.  Ha...memang saya mahu dia tahu.

Nampak KAYA tapi sebenarnya TIDAK ADA APA-APA.
Orang yang tidak tahu pasti tergamam dengan kehebatan dan kemewahan yang ditonjolkan. Kasihan. Tipah Tertipu.
Tengok.....Tengok......Jahatkan saya?? Mood saya memang tidak berapa baik sejak April ini. Minta maaf kali ini anda melihat diri saya dalam side yang Tidak Baik. Side yang BURUK. Bolehkah anda menerima baik buruk diri saya? Boleh? Terima kasih kerana menerimanya dan saya kira bolehlah masukkan anda dalam friendlist saya. Tidak Boleh? Keputusan milik anda. Saya tidak akan memaksa anda untuk menerima saya.

Saya lebih teruja dan sejuk hati setelah berjumpa dan berkenalan dengan seseorang dalam majlis ini.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Cute kan.....ahli baru
Tiba dengan selamat di dunia pada 8.4.2011 (Jumaat)
Nasib baik Adam ade...sejuk sikit hati nenek ni yang panas bila tengok muka poyo 
Pak Long & Pak Cu Adam kat bawah tu....
Kesian Mak Adam baru seminggu bersalinkan Adam dah kena jalan jauh
Esok Adam dah kene balik Melaka.
Besar esok jadi budak dengar kata ya Adam.
Jadi anak yang tidak susahkan orang tua ya Adam.
Jadi Abang Long yang boleh dicontohi adik-adik Adam kelak ya.
Jangan ikut perangai Pak Long!

4 ulasan:

IMANSHAH berkata...

salam

sungguh saya tak faham

nyanyisunyi berkata...

kalau imanshah tak faham ay juga tk berapa faham...

Tanpa Nama berkata...

sabarlah kak anis. saya lagi lupa..salah tarikh...

k sal berkata...

Sepatutya kita tak perlu untuk menghampiri orang-orang seperti ini kerana mereka-mereka ini boleh membuatkn diri kita jd Jahat..... Jd jauhi la mereka sboleh-bolehnya.... Biarkn mereka dgn dunia mereka yg kita sendiri xfaham dan xboleh nk faham.....