cari id yes guru sktp

09 Disember 2009

crazy exam


final exam yang serabut. tahun ni memang tahun kelam kabut. macam2 hal jadi, macam2 peristiwa berlaku. pergghhhhh sangat menduga daya tahan jiwa! semalam start buka buku 12 malam....berlanjutan sampai 4 pagi boleh dan sempat juga sambil tu ber 'sms'....dasaaaaatttt.

pagi dah jaga tapi lewatlah juga. mamai dan pening lagi. tgk buku lagi. ah tak paham. mana datang variable 's' dan 'r' ni ntah. aku tutup buku. cari sarapan. pegi kedai beli sayur. aku masuk dapur, tanak nasi, masak lauk. so Idah yang ade kat umah ni....leh lah makan semasa ketiadaan aku nanti. makan tau Idah....aku dah masakkan.....
sempat jugaklah aku sidai baju, dan mop lantai dapur tu. lapang sikit kepala otak.

stok roti pun aku dah siapkan.kalau lapar pandai2 lah ko selaongkar dapur aku tu eh....stok maggie pu ada. ha....aku takkan tinggalkan orang dalam rumah aku tanpa makanan tau.hahaha siap semua.....buka buku balik, aku jadi mamai balik. ah....baik aku gosok baju dan get ready pergi UM ....janji ngan lias nak g kul 1130....masuk dewan kul 2....tapi sebab banyak yg aku nak bersoal jawab pergi awal ler. dan kalau sempat leh jumpa wak jinggo sekali. coz wak jinggo sedang bertapa di library UM. Hehehe . okaylah cau...sekadar nak menyegarkan kepala hotak yang serabut.

sungguhlah aku tak tahu apa akan jadi dengan keputusan final exam ni. perrrrgghhhh KACAU! SANGAT KACAU!

6 ulasan:

eeeda berkata...

Nie aku malas lepak umah org..
Susah2 je...
Aku dah besar padai2 le nak makan cari sendiri...
he he he
Apa pun terima kasih Anis...

.: mama cute :. berkata...

elok la tu ko teman dia..hehe..

kim slm kat wak jinggo banyak2..wakakkaa

ONE ZABA berkata...

tenang-tenangkan hati. kami doakan agar segalanya dipermudahkan untuk Anis.


eeeda... patut la aku ko kat pekan sehari jerantut tak jumpa.

eeeda berkata...

Mama cute: Time aku ada kelapangan nie boleh lah lepak kat umah dia..

One Zaba: Kenapa tak khabo2 nak balik J'tut... bleh jumpa....
Nak tunggu panjat tanah tinggi tak tahu bila nie...

a kl citizen berkata...

assalammualaikum

semoga Allah permudahkan segalanya dan menenangkan jiwa

Abang Long berkata...

Kata orang, mengunyah coklat boleh membuatkan seseorang itu merasa tenang.