cari id yes guru sktp

15 September 2010

Setahun Hanya Sekali

Tahun kedua beraya dengan 'group ini'....aku, eeeda, liza dan syamsul. Dan tahun ini terlepas sampai ke Johor. Kalau tahun lepas setakat Negeri Sembilan saja. Hasilnya.....pukul 3 pagi masih berada di atas jalan raya......1st time dalam hidup aku nih. Tapi aku seronok...dapat jumpa Iza kecik..dapat jumpa Suraya..dapat jumpa Kak Zia..dapat jumpa Arai....mostly adalah rakan2 yang kita tak sangka boleh beraya bersama. Hahahah.....Seronok. Itu part bersama rakan2 semaktab.

Part bersama family....seronok jugak. Tapi ade sikit terkilan kat hati, tapi takpelah aku simpan je dalam hati. Raya. Kecewa sikit sebab aku tak bersemangat nak merakamkan gambar macam tahun2 sudah. Bila tgk gambar2 raya family cousin aku, gambar2 family kawan2 aku....macam nak menitis plak air mata....sebenarnya. Pendam je. Huh.

Part bersama rakan sekerja. Ha...masih dalam perancangan. Esok rewang kat sekolah. Tentu seronok. Haih tak tahulah kenapa malam ni aku emosi tgk gambar2 raya 'family'. Tibe2 aku rasa sepi. Walaupun hakikatnya x lah teruk sangat raya aku tahun nie. Cuma sedih la kot sebab rumah aku banyak tertutup dari terbuka. Huh.

Anyway..sangat berterima kasih kepada rakan2 aku 'group setahun hanya sekali' - syamsul, liza n eeeda. Harap2 group ni akan berkekalan dan setiap setahun sekali kita berkumpul lagi di bumi perpatih tu beraya bersama. Terasa cam adik beradik dah....abang long yang bawak 3 orang adik2 perempuannya beraya....Tahun depan mungkin dah ada yang bawak family baru. Wah berkembang la family setahun sekali nie coz dapat orang baru. kan.....kami akan dapat ipar dan mungkin tahundepan ada anak buah sekali kot........heheheh. mesti lagi gempak!!hahaha

SELAMAT HARI RAYA!

p/s : aku rindu family yang lagi satu.....syyy....ntah kenapa family tu rasa mcm dingin jer....perasaan aku kot. Tapi naluri seorang perempuan biasanya hampir mengena....ntahla....

1 ulasan:

Ticer Syah berkata...

bes nye..besnye dpt jumpa member lama.. hua hua hua.. saintis call aku aritu..aku otw ke kedah da..sedey2