cari id yes guru sktp

21 September 2010

Di mana kepala blog aku ni??

Di laptop lain aku x check lagi. Tapi dalam laptop aku nie...bila aku view blog aku...kepala blog xde. Haih ...mana p ni??? check kat reka letak....ade. tak hilang pun. x paham..x paham....sapa2 yang singgah blog aku nie....adakah u all boleh view blog aku yg sempurna atau sama macam aku....tanpa kepalanya?? huhuhuu

5 ulasan:

- jinggo - berkata...

cikgu
kepala dah hilang juga dsini...

ayu berkata...

tak nampak jugak..

imannuha berkata...

Dia ghaib kejap tu,nanti ada balik le.....hehee

Ticer Syah berkata...

kepala ikan kalau makan sedap jua..jadi selalu ilang.tp kepala blog ni hilang..ntah sapa makan..hheehe

Bapak berkata...

ye la cikgu, header blog ni dah hilang...