cari id yes guru sktp

23 Jun 2011

s.i.b.u.k

  • s - sukan. sibuk dengan latihan sukaneka. 2hb larian 1 murid 1 sukan dan sukaneka serentak kami jalankan. 3hb kejohanan sukan tahunan sktp.
  • s - saringan 5 lisan numerasi dan literasi linus kohort 1  sedang berlangsung.
  • i - imun badan semacam bermasalah. balik terus pengsan. selubung. tiba-tiba sejuk. 
  • b - buku laporan adab belajar perlu disiapkan. 24hb adalah hari terbuka.
  • u - umpama menyelam minum air. semua nak buat. badan sampai tak larat.
  • k - kelas perlu di update. keperluan majlis 10hb juga perlu diteruskan. Argghh...stress!
  • k - kehadiran pemantau linus secara mengejut menjadikan sistem imun semakin gagal berfungsi dengan baik...hehe
21hb
  • kehadiran mengejut pemantau linus. arrghh penyelaras linus plak xde. 
  • taklimat pengedaran susu 1 malaysia. cara pegang, cara buka plastic straw, cara nak minum. mak aiihh...saya dulu pun antara murid yang tersenarai dapat susu sekolah. xde pun taklimat cara nak minum. hihihi
  • latihan sukaneka tahap 1
  • maka ke hulur dan ke hilir satu hari di sekolah. x dan pun nak duduk mahupun menulis-nulis. x pegang pen pun ok. 
22hb
  • mesyuarat kejohanan sukan tahunan kali-2 dan larian 1 malaysia.
  • latihan sukaneka tahap 1
  • latihan larian 60m L & P, 4 x 50m L&P. syukur cuaca redup.
23hb
  • pembelajaran dan pengajaran akan berlangsung seperti biasa. insya'allah.kalau saya sihat dan tidak mc.huhuhuhu
24hb
  • hari terbuka sktp
  • hari berjumpa dengan i/bapa dan perbincangan tentang prestasi murid-murid.best!
25hb
  • .............harap dapatlah berehat hari ini.errkkk tapi ada kemungkinan inilah harinya saya membantu kawan2 saya menyiapkan keceriaan bilik guru dan peluang saya meminta kawan2 saya membantu saya menceriakan galeri wawasan a.k.a muzium sekolah.
26hb
  • barang2 en. tunang akan tiba pada hari ini. gulp..banyak benda nak kena kemas nih.
  • perlu juga menghadiri majlis cukur jambul anak sepupu saya. insya'allah kalau sempat.....tapi rasa macam x terkejar je badan ni nak memenuhi.
27hb
  • raptai sukaneka

Julai
2hb
  • larian 1 malaysia & sukaneka tahap 1
3hb
  • kejohanan sukan tahunan
4hb
  • arrggghhh......cuti peristiwa. lega! (sikit jer leganya, tapi alhamdulillah)
    5hb
    • majlis persaraan GPK koko
    8hb
    • saya dah mula cuti dan perlu beri perhatian penuh persiapan big day saya
    10hb
    • reunion untuk seluruh keluarga dikedua2 belah arwah ayah dan mak, kawan2 sktp 1999-2011,untuk kawan2 blogger,juga mini reunion untuk kawan2 saya sktg 85-90, mgs 91-95, mprm 96-99 dan oum 06-09
    11hb - 12hb
    • saya nak berehat sungguh2!!!! bley???

    2 ulasan:

    IMANSHAH berkata...

    org yang baca pun letih bila lihat jadual yang padat ityu, belum lagi merasainya

    IMANSHAH berkata...

    ada review blog ANis di Hok Sengoti

    http://www.abgshah.com/2011/06/review-blog-tinta-semalam.html