cari id yes guru sktp

07 Jun 2011

Selamat Pengantin Baru

Letih hari ni dok punggah bilik guru. Masih tak siap esok sambung meneh. Orak keletan lorh arep duwe kabeh sak dino waei. Ngesok keno duwe meneh. Kapan la arep siap galeriku sik kayo gini.....huhuhuhuu. Perghhhhh saya hentam keromo jer nih. Wakakakakakkak!!!!

Petang kul 3 baru sampai rumah. Boring la pula. Saya godek2 fb. Aisey...saya belum buat post kawan baik saya ni nikah pada 27 Mei lalu di JB. Nilah kawan yang saya akan cari kalau kete saya buat hal. Heheheh. Kawan saya pengantin lelaki tu ye. Qusyairi...SELAMAT PENGANTIN BARU geng! Hehehehe tapi saya minta maaf sebab majlis di rumah ko 11 Jun di Kedah nanti saya x dapat hadir. Huhuhuhu . Memang teringin nak jalan Kedah, sambil2 tengok ko atas pelamin, hajatnya leh singgah sekali umah Zihah dan Huda. Tapi nampak gaya Tuhan tak mengizinkan. Saya kena balik Jenjarom, adik sepupu saya kawin.

P/s - Qusyi....walaupun aku tak dapat dtg majlis ko 11 Jun ni....harap masa majlis aku nanti ko dapat datang k.....bwk wife ko sekali.:-)) Selamat Berbahagia my fren!

Qusyairi Hafizah

Tiada ulasan: