cari id yes guru sktp

09 April 2015

errr...sibuk la sangat....

Alamak!...semalam aku lupa blog ni kejap. Patutlah macam ada benda aku x settle. Tak sapu sawang blog rupanya....hihihihi . Sibuk bebenor la gayanya tu. cesss!

Rabu gerko macam biasa. Of course la kan coz dah masuk dalam jadual. Aku letih nak layan cikgu-cikgu kekadang tu...ngape? Asal rabu je tanya...

ada gerko tak?
Ada gerko tak?
ada GERKO tak?

Lama-lama malas nak jawab.
Sendiri pikirlah kalau xde gerkolah kan agak2.....
1. sapa yang masuk kelas time gerko tu?
2. apa aktiviti time yang sepatutnya gerko tu?

Then kalau u all ada jawapan untuk dua soalan di atas.....baru lah boleh soal soalan...
ADA GERKO TAK??


Hari ni....ada mesyuarat panitia BM pulak. Then program Sekolah Selamat dilancarkan. Ok lah...
Dah jadi cikgu, pandai-pandailah fikir tanggungjawab dan pandai-pandailah nak urus masa.....

oh ye, aku pelik atau mungkin aku buat-buat pelik kot....
Asalkan rabu....time tu la cikgu2 busy nak buat mesyuarat...kenapa???
persoalan utama.....RABU????Huh




Tiada ulasan: