cari id yes guru sktp

13 Disember 2010

Putera penghiburku

Banyaknya masa lapang. CUTI SEKOLAH. Kadang-kadang best cuti ni. Kadang-kadang boring pun ada. Sunyi je sekeliling. Tapi time bersiar-siar tu seronoklah. Dan seperti biasa time bersiar-siar mana sah kalau tak berbelanja. Boleh ke? Berjalan poket dizipkan? hahahahha ...renung-renungkanlah sendiri. Akhirnya duduklah mendiam di rumah mengadap laptop dengan blog....dengan facebook....Ahhhh itu pun kalau dah 24 jam mengadap boring juga. Ye tak? Herm...chatting? Aiyooooo lagi membosankan. Apatah lagi kalau chat dengan orang baru. Asyik taip ayat yang sama berulang kali. Asyik guna dialog yang serupa. Boring jugak kan? Pilihan lain menonton televisyen je la. Walaupun kadangkala cerita yang di tayangkan tu dah di tayangkan...layan je lah....last sekali mengantuk!!! Maka....sendiri mau ingat la kan...kan...kan....hehehehe.


Waktu cuti ni aku layan jer cerita PUTERA KATAK. Cerita dongeng. Malaysia pun dah jadi macam Indonesia juga, tiru cerita dongeng barat buat dalam versi melayu. Kadang-kadang tengok macam ....eerrkkkk....tapi kalau dah hari-hari mengadap ...layan je la. Gelak sorang diri. Hahahaha at least buat aku gelak...takpun sengih sorang-sorang. ekekekeke . Oklah tu......release la juga stress yang melanda. Opssss dah kul 6 petang ni. Aku nak pergi mengadap kekasihku dunia akhirat. Dah lambat dah nie. Nanti habis waktu, sia-sia je petang aku hari ini. Adios!!!

psssttt : best pulak dengar lagu tema PUTERA KATAK. ahaks!

1 ulasan:

K Sal berkata...

Suka-suka crita blog ari nie...hehehehe