cari id yes guru sktp

23 November 2010

Kepenatan!

Kepenatan! Keletihan!....orang jawa cakap apa ek......errkkk...lupa...Kesel!
Tak cukup tidur....tak cukup rehat dari 18hb-22hb....bayangkanlah! Itu pun sebenarnya hari raya haji, malamnya aku dah flat dah....tapi aku buat x layan jerk. Kecah dapur kalau bukan aku mengemasnya sape la gi kan? Terpaksalah aku ignore sakit kepala tu.

Hari ni selepas semua aktiviti terlaksana, tiba-tiba rasa macam ni la pulak...

...DEMAM...

Rasa makin demam pulak tiba-tiba dapat sms orang berpantun satu.....sms gambar baby satu....ntah anak sapa , dan ntah apa kaitannya dengan aku. aku pun x tau. Dah pening kepala, aku ignore je baby tu. Dah pening kepala, tak larat la aku nak balas pantun tu. Dia berpantun sakan. Aku balas dengan 4-5 patah kata aje. Ok la tu daripada aku tak balas langsung sms kan..kan...kan....sorry la mood nak berpantun xde time demam2 nie....Adios! Aku nak tido! Tak larat dah nie.

2 ulasan:

imanshah berkata...

banyak2 berehat ya..cepat sembuh insyaallah

~Insan Biasa~ berkata...

terima kasih...iman...