cari id yes guru sktp

25 Julai 2011

Welcome Ramadhan.

Lama betul rasanya saya tak update blog. Ade ke sape2 yang rindu nak tahu perkembangan TS ni ye? Hehehe. Rutin harian dah berubah. Dah tak dapat nak mengadap Blog dan Fb sekerap dulu lagi. Hanya waktu-waktu yang betul2 terluang baru dapat update. Sorry  ye, kepada sesapa yang datang nak tengok / baca cerita baru...tapi takde.....

Herm....entry ni update kat sekolah. konon nak online SAPS....dalam penyelenggaraan la pulak. Dah la benda baru. Tersangkut2 lagi nak memaham dan menyiapkannya.....kene selenggara pulak? tapi suruh siapkan cepat...macam mana tu? Saya dah pening dah ni dalam satu minggu nak kena settle SAPS, SQSS, dan kertas ujian bulanan !! Mabuk saya! Ahhhh yaaaaa.Mahu tidak mahu memang kena pulun habis minggu ni jugak. Demam macam nak sampai je pulak.......pulun mesti pulun....minggu depan dah nak mula Ramadhan...yeay its my birthday on 2nd Ramadhan kalau ikut bulan Islam. Yippie!!

Seronoknya... Ramadhan dan Syawal kali ni saya berteman. :-) :-) :-)

3 ulasan:

atie berkata...

salam..

selamat menyambut Ramadhan... semoga segala urusan dipermudahkan

IMANSHAH berkata...

selamat berpuasa..ehem2 berdua ye skrg

~Insan Biasa~ berkata...

ehem2...Iman bila lagi??