cari id yes guru sktp

22 Jun 2008

Sukan tahunan SKTP kali ke21

Yeeeeeeehaaaaah!!!! sukan tahunan SKTP......berlangsung lagi. Kali ini untuk pertama kali kami adakan sukan di Padang Sultan Sulaiman, dekat je ngan Kelab Diraja dan Istana Alam Shah di KLang nu....tapi lupe plak nak snap satu dua pemandangan yang kita leh nampak dari grandstand stadium. Cam bease lah SKTP selalu jer lewat sukan....sekolah2 lain penggal satu dah selesai sukan dah. Kami baru je nak buat. Alhamdulillah pulaknya tahun ni kami sukan xde ditemani air hujan. Kuang kuang kuang.....sebab nya dah bertahun2 setiap kali sukan kompem musim hujan.....tapi best gak lah kepada mereka2 yang suka hujan dan main lumpur di padang sekolah.

Anyway...ini percubaan pertama kami buat sukan di luar sekolah....boleh lah cuma, para penontonnya x nampak ramai....kalau buat kat sekolah padang xde lah seluas kawasan stadium so akan nampak kemeriahan dan keramaian penontonnya...dah buat kat stadium yang luas....pepaham je la....ek!

Untuk tahun ni aku kurang bersorak keluar suara..jhhahahahah sebab rumah sukanku kalah la....asyik last jek.......isk isk isk..takpe segara, cuba lagi tahun depan yea. But....but.....tahniah sebab johan acara perbarisan ! at least ada gak lah menyandang gelaran johan kan....kan....kan....
Secara keseluruhannya

1. Buana
2. Purnama
3. Suria
4. Segara

Tahniah kepada semua para pemenang dan kepada yang terkandas....apa kisah, tahun depan cubahlah lagi....betul tak cikgu - cikgi sekalian?

Ribuan terima kasih juga kepada semua pihak yang telah menjayakan sukan tahunan pada kali ini....kepada yang duduk sesaja bersantai2 tu...tahun depan janganlah buat lagi ek...kita sama2 satu pasukan bekerjasama dan saling bertanggungjawab le dengan tugas yang dah diamanahkan tu okey.......kalau dah semua tak boleh...ini tak boleh...itu tak boleh......ini tak mahu...itu tak mahu......fikir2 lah patut ke macam tu?

So....cikgu2 semua enjoy your holiday on monday. Aku ? hehehhehe buat assignment la pe lagi..tak siap lagi ni...29hb dah nak kena submit dah.....minggu depan memang bz giler....mana nak siapkan assignment, mana nak buat adab belajar, mana nak prepare utk hari terbuka this coming friday, mana nak prepare untuk ujian etems this coming saturday....aduhhhhhhh bikin pecah kepalaku ini.........arrrghhhhh galeri wawasan ku masih x ter upgrade lagi........masa berjalan.....macam tak terkejar jer nih.....next month....HARI KANTIN pulak! Cikgu2 atau sesapa yang terbaca post ni...silalah hadirkan diri 12/7/08.....for our canteens day tu......

kaylah......maghrib tak lagi ni....bye....n enjoy d slaid....even d pictures are not good....xtau napa leh jadi gitu...silap setting kot....soooowwwi...tp dlm camera aku ok jerrrr! huahuahauauhua






Tiada ulasan: