cari id yes guru sktp

12 November 2009

aduyai...cuti lagi...

Pelikkan aku ni? rata2 suka kalau musim cuti. tapi pada aku (untuk masa ini) cuti tu macam suatu keboringan. kawan2 semua balik kampung. sekolah murid xde. rumah? hah sekarang aku dah keseorangan apalah lagi yang ada? bertambah lah ketidaksukaan aku bila tiba musim cuti sekolah.

tapi...mujurlah awal cuti disember aku ada exam oum. awal2 cuti ni boleh juga mengulangkaji pelajaran. harap2 boleh masuk kepala otak. perggghhh bukan senang ni nak study dalam keadaan berkabung nie.raya aidiladha lagi... aduyaiiii. semoga Allah permudahkan. apa yang aku tahu kena study betul2 dua minggu awal cuti nie. 7,9,10 disember aku dah exam dah. perghh direct! pagi petang pagi. 8hb tu plak dah plan ngan mak pak sedara nak buat kenduri . kira minggu exam tu mcm dah tak dapat nak buka buku lagi dah.

reunion mprm 9699 - apa pun mesti dijadikan - dari 12hb ditunda ke 16hb...ada sahaja yang terhalang x dapat pergi. ada pulak yang buka cadangan buat pada hujung november ni. adehhhhhh. x tahu lah camne nie....eeeda....camne eh? ramai nak pergi tapi sangkut coz ada exam oum.

selepas tu aku akan free takde aktiviti. nak naik gunung...jadi ker idah? aku...ermmm ntahlah. rasa-rasa macam nak mengemas rumah - nak wujudkan bilik bacaan. satu perkara lagi, aku agak k zie dan fahmi tentu nak aku join deme buat event. alahaiiii. xde motivasi langsung aku nak ikut.camne?

ceh....macam banyak pulak perkara aku kena buat disember ni. boring jugak ke? ikut aja lah arus yang mendatang. semoga aku sentiasa dilindungi-Nya.

7 ulasan:

cheqna berkata...

semoga sentiasa dilindunginya

amin..

nway..salam perkenalan

ViLdA FiDa berkata...

cikgu dok klang??ntah2 cikgu saya..adoaiii

sI tEDI berkata...

rindu nak cuti :)

ONE ZABA berkata...

coti la best...macam-macam boleh buat.

moh naik gunung...kami tunggu!!!

Anakkhas berkata...

assalammualaikom

akak saya dapat rasakan kepiluannya. sabar la akak. akak kena sabar kalau tak semua pos akak akan buat mata saya bergenang.
carilah keceriaan akak. akak boleh mencari ketenangan di rumah2 anak yatim sebagai pengajar di sana. lihat nasib mereka lebih malang dari kita akak. maaf jika pandangan saya melampau.

eeeda berkata...

ani.. aku cuti ke tak, sama je... program sentiasa penuh... nie pun aku dah susun program... harap2 berjalan dengan lancar.. balik kg awal seminggu... beraya di KL...

naz ilyn berkata...

salam... selamat bercuti cikgu...