cari id yes guru sktp

11 Februari 2009

Kami yang bernama Anis....hehe

"Cikgu....cikgu....saat nak keluar dari kelas hormat, sorang budak cute (aku panggil budak cute-di saat menulis ni nama dia x appear2 kat pala otak aku nie). Hehehe . Budak cute tu kata,
"cikgu, jomla pergi kelas kita sekarang...."..aisey, bukan aku taknak pergi...memang nak pergi tapi belum berkesempatan je.
"ha...tak bolehla sekarang. Cikgu baru abis meeting nie. Baru nak masuk kelas....kesian adik-adik awak kat hormat. Nanti cikgu datang yea.." hehehhe alasan supaya deme tak pikir aku takmo datang kelas diaorang. Semalam lagi aku dah dapat jemputan. Diaorang nak sambut birthday cikgu diaorang. Cikgu Zetty. Hehhee bila aku tanya Zetty, dia macam tak tau apa2 je. So aku diamkan aje la, tak nak rosakkan perancangan budak2 cute tu. Then, pas aku bagi kerja kat budak2 hormat. Aku pergi la kat kelas budak cute tadi. Heheheh actually naik tangga depan kelas aku tu je. Kelas diaorang atas kelas aku. Pergghhh...sampai2 deme betui punya party. Sape la punya idea nih ntah. Aku sampai,ni la cikgu2 yang dah mai, yang di jemput budak2 cute tu....Kek....huhuhuhu tu ha dah tinggal sepotong! Air? Abisla cikgu...tadi ade. Ekekekek majlis ringkas yang okey....
Cikgu Zetty. Hari ni pakai baju kaler cekelat. Ntah Nisah..aku memang tak tahu. Hehehhe....tu yang aku tanya ko semalam...OOOOOoooo ni kira ko bersubahat la ngan diaorang nie. Heheheh lagi sekali aku tegaskan bukan subahat, cuba takmo rosakkan plan deme nak buat ko kembang hati jek! Anyway...Hepi besday! Pssst...bila nak ade isi nih? kuikuikui.... banyak hadiah ko dapek yo....lum hari cikgu lagi tuh....wakakakaka

.: ini dia --> Besday teacher :.

Then......Anis! Ecemen....nama panggilan dia sama ngan nama aku plak ...budak nih. Cumanya dia ni berdaulat sikit kot., Coz nama budak baju kaler pengawas nih...Raja Anis. Hehehhe meh sini Cikgu Anis nak amik gambar awak. Alah.....cikgu, tak nak lah....tak mo...ekekekke aku petik jugak....klik..klik...tengok je la tersipu2 malu. Cikgu Nani yang sedang menikmati sepotong kek, menyampuk....cikgu tau kenapa Anis tak nak amik gambar....sebab takde gigi! Ekekekke lagi dak Anis nie tersipu2....Siapa Raja Anis yang pakai baju kurung biru nih?Ha...ni la pencetus idea nak buat party tuk Cikgu Zetty dia..... Thank you Anis! Hehehehhe tq kat Cikgu Anis plak coz buat n3 nih.....Kita sama2 ummmphhhh kan Anis! Wakakakakakka k......

Pic Cikgu Anis xde sebab dok leka klik gambo orang, lupa gambo sendirik. Bukan sebab takde gigi tau! Hahahahha So...inilah kami yang bernama Anis wish to Cikgu Zetty once again, HAPPY BIRTHDAY!

Layang-layang terbang melayang,
Marilah hinggap di pohon jati;
Sayang sayang kasihku sayang,
Kami bermohon sekeping hati.

4 ulasan:

-SRISUFI- berkata...

salam kakak..

sri memang suka nama ANIS...sgt suka...

anis -muslimah...wanita yg lembut gambarannya...

senyum ye akak...('-')

heheheh

pusat berkata...

cute nye anis nih...... (hahahah... sape terkembang tuh...).. :P

~Insan Biasa~ berkata...

to sri ;

Alhamdulillah sri....dua tiga hari ni memang akak senyum. Semoga senyuman itu akan sentiasa bersama kita. kan sri...

~Insan Biasa~ berkata...

to pusat:

Hehhehe dua-dua Anis memang cute pun!